KimbinoKimbino

Hälsa, skönhet och parfym - Erbjudanden, reklamblad & rabatter

Vi har samlat de senaste specialerbjudandena och reklambladen från dina favoritbutiker i kategorin Hälsa, skönhet och parfym. Kimbino hjälper dig att hitta fynd snabbt så att du sparar pengar när du shoppar. Glöm inte att kolla in de mest populära märkena som Oriflame, Sephora, Yves Rocher och Cocopanda och många andra.

Vi är glada över att vi kan hjälpa dig med din shopping. Det finns 3 reklamblad online i denna sektion. Kika på de senaste

och gör din shopping ännu snabbare och smidigare. Visste du att specialerbjudanden ibland kan ändras beroende på vilken stad butiken ligger i? I Sverige är de mest populära städerna Stockholm, Göteborg, Visby, Kållered och Botkyrka. Titta på reklamblad i någon av dem eller välj din stad i det övre högra hörnet på sidan. På så vis håller du koll på de erbjudanden som är specifika för din region.

Om du inte vill missa några specialerbjudanden från din favoritbutik kan du prenumerera på nyhetsbrevet eller ladda ner appen Kimbino, på så vis kan du bläddra bland reklambladen ännu snabbare. Följ med, tillsammans säger vi hejdå till pappersreklam! Med Kimbino har du alltid erbjudanden från din favoritbutik i kategorin Hälsa, skönhet och parfym nära till hands, vart du än är, 24 timmar om dygnet. Planera dina inköp och spara pengar redan idag!

ANNONSER
ANNONSER
ANNONSER
Kimbino
Stäng
mjölk
smör
fisk
ägg
kaffe
glass
skinka
juice
vin