false
Kimbino
Kimbino
Logotyp Teknik Magasinet - Elektronik
3/5

Teknik Magasinet Reklamblad från 29/11/2023 > nuvarande rabatter

ANNONSER

Reklamblad och erbjudanden Teknik Magasinet - mer information

Spana in Teknikmagasinets erbjudanden i Teknikmagasinets annonsblad här

3/5
Actual brochure

Teknikmagasinet har smart teknik som gör ditt liv enklare. Sortimentet innehåller bland annat mobilladdare, fitnessarmband, trådlösa hörlurar och roliga gadgets för alla olika åldrar. De är inte en vanlig elektronikbutik. De vill vara lite roligare, de andas och leder allt som är roligt. De har tusentals spännande saker att upptäcka. Produkterna håller självklart också hög säkerhet och kvalitet. Det är en superbra butik för att hitta någonting att ge bort i present. Du kanske behöver få din iPhone lagad? Det löser Teknikmagasinet. De har drop-in i alla sina butiker och ofta kan de laga telefonen medan du väntar. Kika in Teknikmagasinets kampanjer i Teknikmagasinets reklamblad som är aktuellt från och med 29/11/2023 här.

Teknikmagasinets historia

Shop

Företaget grundades år 1989 av Bengt-Åke Printz, Urban Printz och Jannis Östlund. Den första butiken öppnade i Skärholmen Centrum i vår huvudstad Stockholm. Teknikmagasinet har sedan starten tagit sitt jobb på allvar, men med glimten i ögat. De har ett roligt och till och med galet sortiment, som präglar både personalens personligheter och deras sätt att tänka. 

Teknikmagasinet har nu över 50 butiker i Sverige och närmare 40 butiker i Norge, samt E-handel på båda marknaderna. Med hjälp av näthandeln kan man shoppa hos Teknikmagasinet vilken tid du vill! Teknikmagasinet finns också i kika in alla individuella reklamblad också. 

Öppettiderna för Teknikmagasinets butiker varierar, det är bäst att du kikar in Teknikmagasinets officiella hemsida teknikmagasinet.se för att se öppettiderna för din lokala butik. E-handeln har så klart öppet dygnet runt, där kan du alltid shoppa!

Även andra butiker, så som Elgiganten, Elon, NetOnNet, CDON och Power faller under samma kategori, det vill säga Elektronik. Kika in dem också om du är intresserad!

I Teknikmagasinets katalog med erbjudanden finner du riktigt bra priser på många produkter

Assortment

Är du ute efter en rolig present till din familjemedlem eller vän? Behöver du ett nytt skal till din telefon? En ny mobilladdare? Batterier? Ja - allt du kan tänkas behöva finner du hos Teknikmagasinet. Ta dig antingen till din närmaste butik eller handla online i webshopen. Det finns lika stort utbud på båda platserna! Kolla in Teknikmagasinets erbjudanden i Teknikmagasinets reklamblad här Teknik Magasinet - erbjudanden.

Ta hand om vår miljö - Använd Kimbino!

Kimbino App

Vi på Kimbino har valt att satsa på digitala reklamblad och broschyrer, istället för de traditionella som är i pappersform. Vi vill inte påverka vår miljö och våra träd. Tycker du det är en bra idé? Testa då vår tjänst Kimbino, där du kan hitta reklamblad från alla dina favoritbutiker på ett och samma ställe. Öppna vår webbplats Kimbino.se eller vår app Kimbino. Tack för att du använder Kimbino och räddar vår miljö och våra träd!

ANNONSER

Fler reklamblad i kategorin

ANNONSER

Andra butiker i kategorin Elektronik

Följ

Butiker

Dela

Kimbino
mjölk
smör
fisk
ägg
kaffe
glass
skinka
juice
vin
Kimbino
Logotyp Teknik Magasinet -

Registrera dig och utnyttja förmånerna till fullo.