Butik 3/5

Vem känner inte till Decathlon! Tack vare deras utmärkte utbud av produkter och intressanta erbjudanden, har de tagit intagit en ledande position på den svenska marknaden! Decathlon erbjuder allt du behöver, till riktigt bra priser!

Funderar du fortfarande på var du ska handla? Decathlon-butiker hittas i fler städer, till exempel Järfälla, Stockholm. Har du valt en produkt men det finns ingen information om produkten på vår webbsida? Besök butikens officiella webbsida www.decathlon.se.

Glöm de tryckta reklambladen, de kommer inte störa dig mer. Nu kan du se de senaste erbjudandena från Decathlon online på Kimbino. Visste du att du bidrar till en bättre miljö? Genom att göra vad? Genom att läsa reklambladet från Decathlon på nätet!

Genom att köpa varor på rea kan du spara mycket pengar. Det enda du behöver veta är vad och var en produkt är på rea. Det tar du enkelt reda på med hjälp av digitala reklamblad.

När du registrerar dig för vårt nyhetsbrev eller laddar hem vår app Kimbino, missar du inget erbjudande från Decathlon eftersom du alltid har koll på kampanjer som Decathlon driver.