Kimbino
Kimbino
ANNONSER
Logotyp Lindex - Sport och Mode
3/5

Lindex Reklamblad från 01/04/2024 > nuvarande rabatter

Reklamblad och erbjudanden Lindex - mer information

Se prisvärda erbjudanden från Lindex i Lindex annonsblad online eller via vår app!

3/5
Actual brochure

Lindex är en modekedja som erbjuder kläder och accessoarer för barn och dam. Modekedjan finns i större delar av Europa och erbjuder ett prisvärt och stilsäkert utbud till alla, både online och i butik. De jobbar mycket med hållbarhet, i allt från produktion till leverans. Du kan handla på Lindex online och i butik. Vill du se alla Lindex Sveriges erbjudanden för butik och online i Lindex reklamblad som är aktuellt från och med datum 01/04/2024 så kan du se det här.

Historien om Lindex

Shop

Företaget grundades för mer än 60 år sedan, år 1954 för att vara exakt. Lanseringen skedde i Alingsås och märket fokuserade då på underkläder. Idag har Lindex växt till ett väldigt mycket större företag och har marknadsandelar runt om i världen. Det är alltså idag ett internationellt modeföretag med flera olika koncept. Det finns omkring 460 butiker runt om i Europa och fler än 5000 medarbetare jobbar varje dag på Lindex runt om i butikerna och på huvudkontoret. För Lindex står kvinnan i fokus, och hela deras koncept handlar om att stärka och inspirera kvinnor överallt. 

Lindex finns i de allra flesta städer i Sverige. Stockholm, Malmö, Uppsala, Göteborg, Kalmar och Östersund är några exempel på de städer som Lindex butiker finns i. 

Öppettiderna för Lindex butiker varierar beroende på vilken butik och stad det gäller. För att se specifika öppettider så kan du besöka Lindex officiella hemsida lindex.com

Butikerna H&M, Zalando, Decathlon, Hööks, Intersport, XXL och Nike faller också under samma kategori som Lindex, alltså Sport och Mode. Kolla in dem också om du är intresserad!

I Lindex reklamblad finner du ett brett utbud av produkter

Assortment

På Lindex hittar du allt du behöver för en stilsäker garderob, både för kvinnor och barn. I Lindex utbud finns allt från underkläder, ytterkläder, accessoarer, nattkläder, kläder till vardag och fest men också smink, allt till ett bra pris. Så behöver du förnya din eller ditt barns garderob - kolla in Lindex rabatter i Lindex annonsblad under Lindex - erbjudanden Kids.

Använd Kimbino och rädda miljön!

Kimbino App

Vi vill göra din vardag enklare och spara på miljön samtidigt. Därför har vi skapat vår tjänst Kimbino. Kimbino är ett självklart val för dig som tycker skördande av våra träd och jobbigt släpande av reklam och annonsblad är onödigt. För dig finns vår tjänst Kimbino, vi samlar alla reklam och annonsblad på ett och samma ställe. Så öppna vår webbplats Kimbino.se eller vår app Kimbino och kolla in alla våra annonsblad idag. Tack för att du använder Kimbino och sparar på våra träd!

ANNONSER

Fler reklamblad i kategorin

ANNONSER

Andra butiker i kategorin Sport och Mode

Sökning
Kimbino
Logotyp Lindex -

Registrera dig och utnyttja förmånerna till fullo.