Kimbino
Kimbino

Intersport Reklamblad från 01/06/2024 > erbjudande och nuvarande rabatter

ANNONSER
Intersport
ANNONSER

Intersport annonsblad - mer information

Se Intersports erbjudanden i Intersports annonsblad online eller via vår app!

3/5
Actual brochure

Intersport är ett av Sveriges mest kända varumärken med över 50 års erfarenhet av sport och sportmode. De har som vision att vara Sveriges mest inspirerande sportdestination, och vill skapa en köpupplevelse i världsklass och inspirera till ett mer hållbart liv. De har fokus på fotboll, hockey, löpning, träning, alpint och outdoor. Vill du se alla Intersports erbjudanden för Juni och 2024 som är aktuellt från och med datum 01/06/2024 så kan du läsa det här.

Hur kom Intersport till?

Shop

Intersport bildades år 1968 då tio självständiga europeiska inköpsorganisationer gick samman. Ursprungsländerna var Belgien, Danmark, Frankrike, Holland, Italien, Norge, Sverige, Schweiz, Tyskland och Österrike. Därmed föddes “IIC”, Intersport International Corporation, som idag har sitt huvudkontor i Bern, Schweiz. Globalt är Intersport världens största sportkedja, med fler än 5500 butiker i 44 länder som alla gör allt för att inspirera, motivera och vägleda. Stockholm, Göteborg, Malmö, Borås, Jönköping och Uppsala är några exempel på de städer som Decathlon butiker finns i. 

Öppettiderna för Intersports butiker varierar beroende på vilken butik och stad det gäller. För att se specifika öppettider så kan du besöka Intersports officiella hemsida intersport.se

Butikerna H&M, Lindex, Zalando, Decathlon, Hööks, XXL och Nike faller också under samma kategori som Intersport, alltså Sport och Mode. Kolla in dem också om du är intresserad!

I Intersports reklamblad finner du ett brett utbud av produkter

Assortment

Ja det gör du verkligen! Intersport har som sagt stort fokus på fotboll, hockey, löpning, träning, alpint och outdoor. Reklambladen brukar innehålla olika saker olika veckor, ibland är det stort fokus på ett speciellt märke. Men en sak är säker - du kommer hitta bra priser på bra produkter! Kanske du behöver ett par nya träningsskor? En ny friluftsjacka? Någon ny aktivitet tills helgens bravader? Kika in Intersports erbjudanden i Intersports reklamblad under Intersport - erbjudanden.

Rädda miljön - använd Kimbino!

Kimbino App

Visst hade det varit skönt att slippa bära runt på massa olika annonsblad när du handlar, det tycker i alla fall vi. Därför skapade vi tjänsten Kimbino! På Kimbino samlar vi alla dina annons-och reklamblad från olika butiker på ett och samma ställe. Det gör både din vardag enklare och dessutom sparar det på jordens resurser och framför allt jordens träd! Vi anser att de tryckta reklambladens tid är förbi sedan lång tid tillbaka. De miljövänliga och praktiska reklambladen med de senaste erbjudandena är här tack vare Kimbino. Så öppna vår webbplats Kimbino.se eller vår app Kimbino och kolla in alla våra annonsblad redan idag. Tack för att du använder Kimbino och sparar på vår miljö och våra träd!

ANNONSER

Fler reklamblad i kategorin

ANNONSER

Andra butiker i kategorin Sport och Mode