Kimbino
Kimbino

Övrigt - Erbjudanden, reklamblad & rabatter

Här i kategorin Övrigt finns de senaste specialerbjudandena och reklambladen från dina favoritbutiker i Sverige, som regelbundet erbjuder fantastiska rabatter. Här hittar du reklamblad från välkända märken såsom Office Depot, , Systembolaget, Aliexpress, Zooplus, Dollar Store och Lyreco och många andra.

Vi är glada över att vi kan hjälpa dig med din shopping. Det finns 3 reklamblad online i denna sektion. Kika på de senaste

och gör din shopping ännu snabbare och smidigare. Om du är intresserad av erbjudanden i butiker i din stad kan du söka i listan med de mest populära städerna: Malmö, Göteborg, Stockholm, Halmstad och Uppsala. Om du inte hittar din stad i listan kan du skriva in den manuellt i den övre högra rutan.

Om du vill hålla dig informerad om nya erbjudanden från dina favoritbutiker så ladda ner appen Kimbino som upplyser dig om nya reklamblad. Från och med nu blir det lätt som en plätt att hålla koll på nya rabatter! Följ med, tillsammans säger vi hejdå till pappersreklam! Med Kimbino har du alltid erbjudanden från din favoritbutik i kategorin Övrigt nära till hands, vart du än är, 24 timmar om dygnet. Planera dina inköp och spara pengar redan idag!

ANNONSER
ANNONSER
ANNONSER