Välj er stad

Och bläddra i reklamblad från er stad

Svar på vanliga frågor (FAQ)

Konto-frågor

Jag skulle vilja få de senaste specialerbjudandena per e-post. Hur prenumererar jag?

För att få nyhetsbreven med de senaste specialerbjudandena från dina favoritbutiker måste ni skapa ert Kimbino-konto och välja de butiker som ni vill få information om.

Hur registrerar jag mig?

Registreringen är enkel och går snabbt:

  • Klicka bara på ”Registrering” (övre högra hörnet)
  • Fyll i er e-postadress och ert lösenord
  • Klicka på ”Jag vill få nyhetsbrevet och specialerbjudandena” om ni ha information om de senaste specialerbjudandena
  • Klicka på ”Skapa konto” och sedan är det klart :)

Ni kan även fylla i mer information så att vi kan anpassa reklambladen och rabatterna efter era behov. Ni kan även registrera er med hjälp av ert Facebook-konto efter att ha klickat på ”Registrera med Facebook”.

Är registreringen gratis?

Ja, både registreringen och nyhetsbrevet som skickas till er e-postadress är gratis.

Jag har skapat ett konto men jag får inga reklamblad till min e-post.

Kontrollera om ni har valt butikerna som ni vill prenumerera på - butiken/butikerna måste läggas till i MINA FAVORITER (hjärtsymbol). Det kan också vara så att det för närvarande inte finns några nya reklamblad från er favoritbutik/era favoritbutiker. Kontrollera er ”skräppost” eller era ”kampanjer”. Reklambladen och specialerbjudandena kan finnas i dessa kategorier.

Vad ska jag göra om jag har förlorat eller glömt mitt lösenord?

Om ni glömmer eller förlorar ert lösenord kan ni klicka på ”Glömt lösenord” (under symbolen ”Logga in med Facebook”). E-postmeddelandet för återställningen av ert lösenord skickas till er e-post. Titta i er e-post för vidare instruktioner.

Kan jag ändra min e-postadress vid registreringen?

Nej, det går inte att ändra er e-postadress. Om ni vill använda en ny e-postadress måste det skapas ett nytt konto igen.

Hur kan jag logga ut från prenumerationen av nyhetsbrev eller avsluta den?

Klicka på ”Mitt konto” och sedan ”Logga ut ” för att logga ut.

Om ni vill avsluta prenumerationen på nyhetsbrev kan ni göra detta genom att klicka på länken som finns längst ner i varje nyhetsbrev.

Reklamblad, rabatter och specialerbjudanden

Hur kan jag få mer information om rabatterna, specialerbjudandena och produkterna i reklambladen?

Kimbino ansvarar inte för innehållet i reklambladen och vi har ingen ytterligare information att lämna om produkterna och rabatterna. För mer information rekommenderar vi ett besök på butikens officiella webbplats.

Är det möjligt att handla via Kimbino?

Nej, det går inte att köpa någonting på vår webbplats. Kimbino är huvudsakligen en möjlighet att bläddra i de senaste reklambladen från olika butiker och fungerar som inspiration innan ni gör era inköp och som ett verktyg för att följa butikernas senaste rabatter.

Är det möjligt att ladda ner reklamblad från Kimbino i PDF-format?

Nej, reklamblad hos Kimbino kan inte laddas ner och läsas i PDF-format.

Kan jag få ett utskrivet reklamblad till min mejlbox via Kimbino?

Nej, Kimbino ansvarar inte för utskrift och distribution av reklamblad. Den servicen tillhandahåller de olika butikerna själva. Kimbino försöker skydda miljön och erbjuder därför ett grönare, snabbare och mera bekvämt sätt att bläddra i reklamblad - online-reklamblad som är tillgängliga när som helst och överallt.

Mobilapp

Hur laddar jag ner Kimbino-appen?

Kimbino-appen finns hos Google Play. Ni kan ladda ner den genom att klicka här.

Jag vistas i ett land där applikationen är tillgänglig men jag kan inte installera den. Varför?

Kontrollera regioninställningarna i ert Google-konto. Om Kimbino-appen inte tillåts i landet som angavs när ni skapade ert Google-konto kan detta begränsa er åtkomst till installationen, oberoende av vilket land ni för närvarande vistas i.

Hur loggar jag in hos Kimbino?

När Kimbino-appen har installerats och öppnats klickar ni på “kugghjulet” (till höger).

  • Om er e-postadress redan är registrerad hos Kimbino (via Kimbino-webbplatsen eller Kimbino-appen) behöver ni bara klicka på “Logga in”
  • Om ni inte har ett Kimbino-konto klickar ni på “Skapa konto”, fyller i er e-postadress och ert lösenord och börjar utnyttja fördelarna med vårt Kimbino-nätverk :)

Gäller min applikationsinloggning bara i appen?

Vid registrering hos Kimbino via applikationen kan ni logga in i ert konto på vår Kimbino-webbplats med samma e-postadress och samma lösenord. Det behövs ingen ny registrering om ni vill logga in på Kimbino-webbplatsen. Era uppgifter synkroniseras automatiskt.

Jag skulle vilja få information om de senaste reklambladen direkt när de laddas upp. Är det möjligt att ställa in detta?

Ja, ni kan aktivera meddelanden och aldrig gå miste om några rabatter hos er favoritbutik.

Är det möjligt att bläddra i reklambladen från andra länder?

Ja, klicka på “Information” (kugghjul - övre högra hörnet), “Platsinställningar” och välj det land vars reklamblad ni är intresserad av.

Finns applikationen även för iOS?

För närvarande är applikationen bara tillgänglig för smartphone-telefoner som använder Android som operativsystem. Besök vår webbplats www.kimbino.com för att bläddra i reklambladen utan några begränsningar med avseende på operativsystemet.