Kimbino
Kimbino
ANNONSER
Logotyp Nike - Sport och Mode
3/5

Nike Reklamblad från 01/04/2024 > nuvarande rabatter

Reklamblad och erbjudanden Nike - mer information

Hitta Nikes erbjudanden i Nikes reklamblad hos oss på Kimbino!

3/5
Actual brochure

Om du har en sportig, trendig livsstil är detta varumärket för dig. Hos Nike hittar du allt från träningsskor till sporttoppar, träningstights och träningsskor. Och såklart mycket, mycket mer. 

Vill du hitta de allra bästa priserna på Nikes produkter? Då borde du spana in Nikes annonsblad, där du kan finna nedsatta priser och aktuella erbjudanden. Nikes katalog för vecka 17 med startdatum 01/04/2024 finner du här.

Om Nike

Shop

Varumärket grundades av en man vid namn Phil Knight, år 1964. Då benämndes Nike som Blue Ribbon Sports och faktum är att namnet Nike implementerades först år 1971. Affärsidén var att importera idrottsskor från Asien och sedan sälja vidare till amerikanska löpare. 

Knight träffade sedan en man vid namn Phil Bill Bowerman, som tillsammans med Knight grundade det vi idag känner till som Nike. Sammanslagningen genererade en riktig framgångssaga. Logotypen lanserades och även de välkända skorna, Air Jordan, som var startskottet för varumärket. 

Idag är Nike kända som en av de största sportvarumärkena världen över. Det finns nog knappt någon som inte känner till Nike, minst sagt i Sverige. De allra flesta i Sverige har nog någon gång ägt ett plagg eller en produkt från Nike. 

Ta dig till den officiella webbsidan nike.com för att läsa mer om Nike. Där kan du också shoppa online eller hitta öppettider för din närmsta butik. Stockholm, Solna är några städer där Nike finns.

På webbsidan kan du också bli medlem i Nikes kundklubb. Som medlem får du tillgång till inspiration, ett community med andra som har samma livsstil som dig, men också de senaste Nike-produkterna. När du blir Nike-medlem får du en nyckel till en medlemsbutik online där du får tillgång till de senaste skorna, kläderna och utrustningen. Den här förmånen är också tillgänglig i vissa fysiska butiker. 

Det finns andra butiker, såsom H&M, Lindex, Zalando, Decathlon, Hööks, Intersport och XXL, som också har produkter som faller inom kategorin Sport och Mode. Spana in dem och deras reklamblad också! 

Undersök Nikes rabatter i det senaste reklambladet

Assortment

I Nikes reklamblad hittar du allt du kan tänkas behöva till din aktiva livsstil. Kanske du är på jakt efter nya skor, en ny t-shirt, hoodie, träningsredskap eller ett par nya sneakers? 

Kolla in Nikes aktuella erbjudanden i det senaste reklambladet. Du hittar det under Nike - erbjudanden - New In Men.

Var med och rädda världen och klimatet med Kimbino!

Kimbino App

Hos oss på Kimbino ligger miljön oss om hjärtat. Det är just därför vi vill ta ett steg bort från traditionella reklamblad i pappersform, och driva annonsbladen online. Slipp bära runt på olika annonsblad och ta med dig dem till affären, samla dem alla i din mobiltelefon istället. Du kan göra det antingen via vår webb Kimbino.se eller via appen Kimbino. Hoppas du väljer att använda Kimbino för dina reklamblad!

ANNONSER

Fler reklamblad i kategorin

ANNONSER

Andra butiker i kategorin Sport och Mode

Sökning
Kimbino
Logotyp Nike -

Registrera dig och utnyttja förmånerna till fullo.