Kimbino
Kimbino

Hälsa och skönhet - Erbjudanden, reklamblad & rabatter

Vi har samlat de senaste specialerbjudandena och reklambladen från dina favoritbutiker i kategorin Hälsa och skönhet. Kimbino hjälper dig att hitta fynd snabbt så att du sparar pengar när du shoppar. Glöm inte att kolla in de mest populära märkena som Oriflame, Sephora, Yves Rocher och Cocopanda och många andra.

Vi är glada över att vi kan hjälpa dig med din shopping. Det finns 3 reklamblad online i denna sektion. Kika på de senaste

och gör din shopping ännu snabbare och smidigare. Visste du att specialerbjudanden ibland kan ändras beroende på vilken stad butiken ligger i? I Sverige är de mest populära städerna Malmö, Göteborg, Stockholm, Halmstad och Uppsala. Titta på reklamblad i någon av dem eller välj din stad i det övre högra hörnet på sidan. På så vis håller du koll på de erbjudanden som är specifika för din region.

Om du inte vill missa några specialerbjudanden från din favoritbutik kan du prenumerera på nyhetsbrevet eller ladda ner appen Kimbino, på så vis kan du bläddra bland reklambladen ännu snabbare. Följ med, tillsammans säger vi hejdå till pappersreklam! Med Kimbino har du alltid erbjudanden från din favoritbutik i kategorin Hälsa och skönhet nära till hands, vart du än är, 24 timmar om dygnet. Planera dina inköp och spara pengar redan idag!

ANNONSER
ANNONSER
ANNONSER

Registrera dig och utnyttja förmånerna till fullo.