Kimbino
Kimbino

Sport och Mode - Erbjudanden, reklamblad & rabatter

Här i kategorin Sport och Mode finns de senaste specialerbjudandena och reklambladen från dina favoritbutiker i Sverige, som regelbundet erbjuder fantastiska rabatter. De mest populära märkena är XXL, H&M, Decathlon, Lindex, Zalando, Intersport, Hööks och Nike men du hittar också många andra här.

Gör din nästa shoppingtur lite mer effektiv tack vare Kimbino. Just nu finns 3 reklamblad online i kategorin Sport och Mode som vi har samlat ihop till dig. Se till exempel

Om du är intresserad av erbjudanden i butiker i din stad kan du söka i listan med de mest populära städerna: Malmö, Göteborg, Stockholm, Halmstad och Uppsala. Om du inte hittar din stad i listan kan du skriva in den manuellt i den övre högra rutan.

Om du vill hålla dig informerad om nya erbjudanden från dina favoritbutiker så ladda ner appen Kimbino som upplyser dig om nya reklamblad. Från och med nu blir det lätt som en plätt att hålla koll på nya rabatter! Tack för att du väljer Kimbino. Glöm reklamblad i papper som aldrig verkar finnas nära till hands när vi behöver dem. Med Kimbino får du all information om kategorin Sport och Mode tillgänglig 24 timmar om dygnet, samtidigt som vi minskar på pappersreklamen. Smart, eller hur?

ANNONSER
ANNONSER
ANNONSER
Sökning

Registrera dig och utnyttja förmånerna till fullo.