Kimbino
Kimbino
Aktuella erbjudanden i Välj stad

Matbutiker - Erbjudanden, reklamblad & rabatter

Här i kategorin Matbutiker finns de senaste specialerbjudandena och reklambladen från dina favoritbutiker i Sverige, som regelbundet erbjuder fantastiska rabatter. Här hittar du reklamblad från välkända märken såsom Willys, Lidl, Coop, ÖoB, Hemköp, City Gross, ICA Maxi, ICA Kvantum, Stora Coop och ICA Supermarket och många andra.

Gör din nästa shoppingtur lite mer effektiv tack vare Kimbino. Just nu finns 3 reklamblad online i kategorin Matbutiker som vi har samlat ihop till dig. Se till exempel

Har du inte tid att läsa igenom alla de senaste erbjudandena? Vi förstår det helt och hållet. Därför har vi tagit fram appen Kimbino som genom en notifikation upplyser dig om ett nytt reklamblad, så att du upptäcker de senaste rabatterna först av alla. Tack för att du väljer Kimbino. Glöm reklamblad i papper som aldrig verkar finnas nära till hands när vi behöver dem. Med Kimbino får du all information om kategorin Matbutiker tillgänglig 24 timmar om dygnet, samtidigt som vi minskar på pappersreklamen. Smart, eller hur?

ANNONSER
ANNONSER
ANNONSER
Kimbino
mjölk
smör
fisk
ägg
kaffe
glass
skinka
juice
vin

Registrera dig och utnyttja förmånerna till fullo.