Kimbino
Kimbino
ANNONSER

XXL Reklamblad från 19/07/2024 > erbjudande och nuvarande rabatter

ANNONSER
XXL

XXL annonsblad - mer information

Se XXL’s erbjudanden i XXL’s reklamblad!

3/5
Actual brochure

XXL har allt du kan tänkas behöva inom sport- och vildmarksutrustning. Det spelar ingen roll om du är motionär eller tränar på elitnivå, det finns produkter för dig oavsett. XXLs målsättning är att ta upp kampen med dagens specialistbutiker. Därför har de satt begreppet “All Sports United”, vilket betyder att alla produkter inom sport och vildmark finns under samma tak. Vill du se erbjudanden från XXL? Spana in XXL’s veckoblad som är aktuellt från och med 15/07/2024 här.

Vill du veta hur XXL’s historia ser ut?

Shop

Vad kul! XXL grundades av Öyvind Tidemansen i Norge år 2000. I Sverige öppnades det första varuhuset i Bromma, år 2010. Nu, år 2020, finns 85 varuhus i Norge, Sverige, Finland och Österrike. 28 av varuhusen ligger i Sverige. XXL har inte bara fysiska butiker utan driver även näthandel, i alla de nämnda länderna, men även i Danmark drivs näthandel. Alla varor skickas från det gemensamma centrallagret som ligger i Örebro, och är hela 43 000 kvadratmeter stort! Allt detta gör XXL till Nordens största sportkedja. XXL finns bland annat i städerna Linköping, Kalmar, Göteborg, Jakobsberg, Stockholm och Sundsvall. Kika in deras reklamblad!

Öppettiderna för XXLs butiker är oftast 10-20 på vardagar och 10-18 på helger, men det kan variera från butik till butik. För att vara helt säker på öppettiderna för din lokala butik, och annan övrig information, gå in på XXLs officiella hemsida xxl.se

Även andra butiker så som H&M, Lindex, Zalando, Decathlon, Hööks, Intersport och Nike faller inom samma kategori som XXL, det vill säga Sport och Mode. Titta in där också! 

I XXLs annonsblad finner du ett brett utbud av sport och vildmarksutrustning

Assortment

Ja, det är verkligen sant. I XXLs kampanjblad så finner du verkligen allt du kan tänkas behöva inom sport och vildmarksutrustning. Det som är så bra med XXl är också att de verkligen tänker på miljön i sitt arbete - vilket vi på Kimbino verkligen tycker om. De snabba klimatförändringarna och den stora påverkan på miljön är något som vi alla måste ta på allvar. XXL arbetar ständigt med att göra både verksamheten och leverantörskedjan så hållbar som möjligt. XXL satsar exempelvis på förnybara energikällor och bygger solkraftverk på taken på många av deras varuhus. De bidrar också till bättre hälsa och miljö genom att fasa ut farligt fluor och andra giftiga ämnen i produkterna. Det är bara några av sakerna som XXL gör för miljön. Se XXLS reklam i det senaste reklambladet under XXL - erbjudanden.

Tänker du tillräckligt på miljön?

Kimbino App

Vi försöker tänka på miljön i allt vi gör, för att inte belasta vår planet. Därför har vi tagit fram den miljövänliga tjänsten Kimbino, där aktuella reklamblad finns för alla möjliga olika butiker. Har du inte Testat Kimbino? Gör det! Öppna vår webbplats Kimbino.se eller ladda ner vår app Kimbino. Du kommer inte ångra dig. Tack för att du skyddar miljön och använder Kimbino!

ANNONSER

Fler reklamblad i kategorin

ANNONSER

Andra butiker i kategorin Sport och Mode