Kimbino
Kimbino

Hus och trädgård - Erbjudanden, reklamblad & rabatter

Letar du efter de senaste specialerbjudandena för varor i kategorin Hus och trädgård? Kimbino har samlat och organiserat dem för dig. Upptäck dessa reklamblad och broschyrer från dina favoritbutiker, där du hittar fantastiska rabatter. Glöm inte att kolla in de mest populära märkena som Rusta, Granngården, Blomsterlandet, Jula, JYSK, Bauhaus, Plantagen, Mio, Clas Ohlson och IKEA och många andra.

Vi är glada över att vi kan hjälpa dig med din shopping. Det finns 3 reklamblad online i denna sektion. Kika på de senaste

och gör din shopping ännu snabbare och smidigare. Om du är intresserad av erbjudanden i butiker i din stad kan du söka i listan med de mest populära städerna: Malmö, Göteborg, Stockholm, Halmstad och Uppsala. Om du inte hittar din stad i listan kan du skriva in den manuellt i den övre högra rutan.

Om du inte vill missa några specialerbjudanden från din favoritbutik kan du prenumerera på nyhetsbrevet eller ladda ner appen Kimbino, på så vis kan du bläddra bland reklambladen ännu snabbare. Vi vill minska miljöavfallet och därför är vi glada att du har beslutat dig för att använda Kimbino, vilket ersätter tusentals reklamblad med digitala versioner. Bläddra bland de senaste specialerbjudandena i kategorin Hus och trädgård när som helst, var som helst samtidigt som du hjälper planeten. Är det inte fantastiskt?

ANNONSER
ANNONSER
ANNONSER

Registrera dig och utnyttja förmånerna till fullo.