Kimbino
Kimbino

H&M Reklamblad från 17/11/2023 > erbjudande och nuvarande rabatter

ANNONSER
H&M
ANNONSER

H&M annonsblad - mer information

Se grymma erbjudanden från H&M i H&Ms reklamblad online eller via vår app!

3/5
Actual brochure

H&M är ett modevarumärke som erbjuder kläder till alla åldrar. De ligger i framkant när det kommer till de senaste stilarna och erbjuder alltid inspirerande utbud till sina kunder, till ett konkurrensmässigt pris. Bra, hållbara kläder är lite av företagets motto. Med stort fokus på hållbarhet och miljövänlig tillverkning för både människa och natur är H&M ett självklart val för dig som vill handla nya kläder utan dåligt samvete.  De erbjuder försäljning av sitt utbud både online och i butik, dessutom till väldigt bra priser. Vill du se alla H&M Sveriges erbjudanden för butik och online i H&Ms annonsblad som är aktuellt från och med datum 17/11/2023 så kan du läsa det här.

H&Ms historia

Shop

H&M som från början, när grundaren Erling Persson startade varumärket, hette Hennes. Hennes var en liten butik med kläder som riktade sig till kvinnor, året var 1947. Efter lanseringen gick varumärket raskt framåt och öppnade snart fler butiker. År 1968 började H&M också sälja herr och barnkläder, då bytte de ut namnet till att istället heta Hennes & Mauritz. Efter lanseringen av herrkläder gick det fort och det öppnades flertal nya butiker nu även utomlands. Framgångskonceptet var nu ett faktum och sen dess har H&M som butiken sedan bytte namn till, öppnat fler och fler butiker runt om i världen. Idag har dem ett stort fokus på hållbarhet och miljöpåverkan och jobbar ständigt för att förbättra dessa punkter. H&M har också blivit H&M Group och det finns idag flera varumärken under H&M, vars utveckling precis som H&M bara går framåt. Deras butiker finns i de allra flesta städer i Sverige. Stockholm, Malmö, Skövde, Uppsala, Göteborg och Norrköping är några exempel på de städer som H&M varuhusen och butikerna finns i. 

Öppettiderna för H&Ms butiker varierar beroende på vilken butik och stad det gäller. För att se specifika öppettider så kan du besöka H&Ms officiella hemsida hm.com

Butikerna Lindex, Zalando, Decathlon, Hööks, Intersport, XXL och Nike faller också under samma kategori som H&M, alltså Sport och Mode. Kolla in dem också om du är intresserad!

I H&Ms annons finner du ett brett utbud av produkter

Assortment

På H&M hittar du allt du kan behöver för familjen när det kommer till kläder. De säljer allt från jackor, jeans, skor, accessoarer, stilsäkra kläder, kläder med designsamarbeten och mycket mer, till ett väldigt bra pris. Så behöver du förnya familjens garderob - kolla in H&Ms erbjudanden i H&Ms annonsblad under H&M - erbjudanden.

Använd Kimbino och gör skillnad för miljön!

Kimbino App

Att trycka upp annons och reklamblad är både uråldrigt och skadar vår natur avsevärt, speciellt om de inte återvinns på rätt sätt. Det är dessutom jobbigt att släpa runt på en massa olika reklamblad från olika butiker när man ska gå och handla. Använd vår app istället, det blir både bättre för miljön och din vardag! Vi på Kimbino har samlat alla annons och reklamblad från dina favoritbutiker så du slipper bära runt på de själv! Öppna vår webbplats Kimbino.se eller vår app Kimbino och kolla in alla våra annonsblad idag. Tack för att du värnar om miljön och använder Kimbino!

ANNONSER

Fler reklamblad i kategorin

ANNONSER

Andra butiker i kategorin Sport och Mode