Kimbino
Kimbino
ANNONSER
Logotyp Granngården - Hus och trädgård
3/5

Granngården Reklamblad från 06/05/2024 > nuvarande rabatter

Reklamblad och erbjudanden Granngården - mer information

I Granngårdens kampanjblad finner du veckans erbjudanden för Granngården!

3/5
Actual brochure

Granngården tror på att människor mår bra av ett liv i samklang med djur och natur. De vill inspirera och underlätta för dig som vill leva ett jordnära liv. I över hundra år har dem varit en knutpunkts för svenska bönder. De har en stor kunskap inom odling, djur och natur. Är du sugen på att se Granngårdens erbjudanden i Granngårdens reklamblad? Se Granngårdens annonsblad som är aktuellt från och med 06/05/2024 här.

Granngårdens historia

Shop

Granngården startade år 1880, då öppnade den första lilla gårdshandeln på den småländska landsbygden. Nu - 140 år senare - finns det över 110 butiker runt om i vårt avlånga land Sverige. Huvudkontoret finns placerat i Malmö. Där jobbar ungefär 70 medarbetare med allt från inköp till marknad, e-handel, ekonomi och logistik. Granngården har totalt ungefär 800 anställda, som är fördelat på butiksmedarbetare, butikschefer och de som jobbar på huvudkontoret. De har en omsättning på ungefär 2 miljarder kronor per år. Superkul att Granngården finns kvar än idag - sedan 1880, tycker vi på Kimbino! Vi värnar ju verkligen om miljön och därför tycker vi det är kul att Granngårdens mål är att inspirera och underlätta till ett jordnära liv. Granngården finns i städerna Falköping, Enköping, Karlshamn, Växjö, Malmö och Nässjö. Kika in deras reklamblad!

Öppettiderna för Granngårdens butiker varierar, det är bäst att du kikar in officiella hemsida granngarden.se för att se öppettiderna för din lokala butik. 

Även andra butiker, så som Clas Ohlson, Bauhaus, Blomsterlandet, ByggMax, Hornbach, Jem & Fix, Jula, K-Rauta, Plantagen och Mio är av samma kategori, det vill säga Hus och trädgård. Kika in dem också om du är intresserad!

Granngårdens utbud är stort. Du finner Granngårdens kampanjer i reklambladet!

Assortment

Granngården har rejäla produkter och tjänster, de ger kloka råd och massor av inspiration till sina kunder. De vill underlätta för dig som vill leva ett jordnära liv. De präglas av värdeorden “Jordnära”, “Engagerad”, “Kundfokuserad” och “Vinnare”. Låter detta som en butik för dig? Behöver du råd och tips för din trädgård? Behöver du jord till dina krukväxter? Eller vad som helst inom djur och natur. Kika in Granngårdens erbjudanden med massvis med produkter till bra pris under Granngården - erbjudanden. 

Börja använd Kimbino och försäkra dig om att miljön inte tar skada!

Kimbino App

Digitala reklamblad förstör inte vår miljö, på samma sätt som pappersbroschyrer gör. Vi vill ju värna om vår miljö och våra träd, därför satsar vi helt enkelt på digitala reklamblad! Vi har samlat alla dina favoritreklamblad från alla tänkbara branscher på ett och samma ställe så du slipper släpa runt på jobbiga och onödiga reklamblad, som dessutom tar onödiga resurser från vår planet och våra träd. Har du ännu inte provat vår tjänst? Då rekommenderar vi verkligen att du gör det. Surfa in på vår webbplats Kimbino.se eller använd vår app Kimbino och hitta alla dina reklamblad på ett och samma ställe. Tack för att du väljer Kimbino och är med och räddar miljön!

ANNONSER

Mest populära produkterna på Kimbino:

Robotgräsklippare
Gräsklippare
Schampo
Galler
Mössa
Toalettpapper
Hushållspapper
Salt
Vattenkanna
Grönsaksgödsel

Fler reklamblad i kategorin

ANNONSER

Registrera dig och utnyttja förmånerna till fullo.