Kimbino
Kimbino
ANNONSER

Jula Reklamblad från 12/07/2024 > erbjudande och nuvarande rabatter

ANNONSER
Jula

Jula annonsblad - mer information

Jem & FixJem & FixVill du se Julas erbjudanden? Kolla in Julas reklamblad hos oss!

3/5
Actual brochure

Jula har ett stort utbud av produkter. Allt från verktyg och maskiner till färg, belysning, arbetskläder, trädgårdsartiklar, bilvård med mera. Se Julas veckans erbjudanden i Julas annonsblad för 29 som är aktuellt från och med 05/07/2024 här

Historien om Jula

Shop

Jo - historien börjar med en vedkap på gården Jultorp i utkanten av Varaslätten i Västergötland. I oljekrisens spår i slutet av 1970-talet så startade Lars-Göran och Irene-Blank tillverkning av Julakapen, som var en kombinerad vedkap och vedklyv. I och med de stigande oljepriserna i slutet av 1970-talet så sökte svenskarna efter alternativa sätt att värma sina bostäder. Därför sköt efterfrågan på vedkapar och vedklyvar i höjden. År 1981 framställdes den första verkstaden där både tillverkning, montering, lagerhållning och packning kunde ske. Ett år efter utökades sortimentet med bland annat svetsar, svarvar, kompressorer och annan utrustning för lantbruk och skogsbruk. Jula är ett familjeföretag som sedan kom att bli en internationell koncern med flera bolag och varuhus i Sverige, Norge och Polen. Jula finns i bland annat Uppsala, Kalmar, Göteborg, Skara, Skövde och Linköping. Kika in deras reklamblad!

Öppettiderna för butiker varierar, det är bäst att du kikar in officiella hemsida jula.se för att se öppettiderna för din lokala butik. E-handeln har så klart öppet dygnet runt, där kan du alltid shoppa!

Även andra butiker, så som Clas Ohlson, Bauhaus, Blomsterlandet, ByggMax, Granngården, Hornbach, Jem & Fix, K-Rauta, Plantagen och Mio är av samma kategori som Jula, det vill säga Hus och trädgård. Kika in dem också om du är intresserad!

I Julas veckoblad hittar du Julas härliga erbjudanden

Assortment

Ja, i Julabladet finns det alltid bra erbjudanden. Kanske du behöver färg till ett rum i lägenheten som ska målas om? Nya trädgårdsredskap? En högtryckstvätt för att tvätta bilen? Allt detta och mycket mer finns hos och i Julas veckoblad. Kika in Julas erbjudanden i veckoblad, under Jula - erbjudanden. 

Tänk miljövänligt - använd Kimbino!

Kimbino App

Vi på Kimbino har tagit fram en tjänst där man finner alla aktuella, men även kommande, reklamblad från alla olika typer av butiker på ett och samma ställe. Vi tycker det är så mycket bättre än att satsa på trycka broschyrer, i pappersform. Håller du med? Vi vill ju spara så mycket vi kan på vår miljö och våra träd. Testa Kimbino.se genom att gå in på vår webbplats Kimbino.se eller ladda ner vår app Kimbino för att hitta alla dina reklamblad redan idag. Tack för att du hjälper oss att ta vara på miljön och använder Kimbino! 

ANNONSER

Mest populära produkterna på Kimbino:

Galler
Vattenslang
Parasoll
Pool
Solcellsbelysning
Dynlåda
Luftmadrass
Grästrimmer
Gasolgrill
Skottkärra
Häcksax
Högtryckstvätt
Grillkol
Kolgrill
Pump
Plattrensare
Röjsåg

Fler reklamblad i kategorin

ANNONSER