Kimbino
Kimbino
Aktuella erbjudanden i Välj stad
Logotyp Bauhaus - Hus och trädgård
3/5

Bauhaus Reklamblad från 11/09/2023 > nuvarande rabatter

ANNONSER
ANNONSER

Reklamblad och erbjudanden Bauhaus - mer information

Missa inte Bauhaus rea och erbjudanden i Bauhaus veckoblad!

3/5
Actual brochure

Bauhaus är ett byggvaruhus med konceptet att man ska kunna hitta allt under ett och samma tak. Filosofin är att kunden inte ska behöva leta runt i flera olika specialbutiker efter ordentliga verktyg och material till hus och trädgård - allt du behöver finns hos Bauhaus! Du hittar allt från borrmaskiner till växter, såväl som VVS och färg. Bauhaus är helt klart ett unikt koncept. Vill du se Bauhaus reklamblad och Bauhaus kampanjer? Här på Kimbino.se htittar du det. Bauhaus veckoblad som är aktuellt från och med 11/09/2023 hittar du här

Historien om Bauhaus

Shop

Det första byggvaruhuset öppnade i Mannheim i Tyskland år 1960. Målet med kedjan var att bevisa en konkurrensförmåga med ett brett sortiment av kvalitetsprodukter till riktigt konkurrenskraftiga priser. Bauhaus skulle även erbjuda kompetent rådgivning och bästa möjliga service. Bauhaus har nu existerat i ungefär 60 år, och är fortfarande kedjan med “allt under ett tak” med ett brett sortiment, effektiv och kunnig personal och riktigt bra priser.

Hos Bauhaus spelar medarbetarna en väldigt stor och viktig roll. Bauhaus ställer stora krav på sina medarbetare. I gengäld till dem så ger Bauhaus dem en bra arbetsplats, där enskilda personer respekteras. Det finns dessutom goda utvecklings- och karriärmöjligheter på företaget. Bauhaus finns bland annat i städerna Linköping, Uddevalla, Uppsala, Arlöv, Kalmar och Västra Frölunda. Kika in deras reklamblad! 

Öppettiderna för Bauhaus butiker varierar från butik till butik. För att se information om öppettider, och annan övrig information, kan du gå in på Bauhaus officiella hemsida bauhaus.se

Bauhaus har många varumärken så som Alpha Tools, Svedbergs och Markslöjd. Även andra butiker så som Clas Ohlson, Blomsterlandet, ByggMax, Granngården, Hornbach, Jem & Fix, Jula, K-Rauta, Plantagen och Mio faller inom samma kategori som Bauhaus, det vill säga Hus och trädgård. Titta in där också! 

I Bauhaus kampanjblad finner du ett brett utbud av produkter

Assortment

I Bauhaus veckoblad finner du bra priser på olika typer av varor, det vill säga Bauhaus erbjudanden de har just nu. Du hittar exempelvis verktyg, färg, heminredning och växter. Du hittar även så klart produkter som Bauhaus har på rea. Se det aktuella reklambladet under Bauhaus - erbjudanden.

Ta ett steg för miljön - Använd Kimbino!

Kimbino App

Vi på Kimbino tycker att man ska värna om vår miljö här på Jorden. Därför har vi valt att satsa på digitala reklamblad och veckoblad. Vi trycker därför inte broschyrer i pappersform, som många andra gör. Tycker du om vår affärsidé? Börja då använda vår tjänst - Kimbino! Öppna vår webbplats Kimbino.se eller ladda ner vår app  Kimbino. Där finner du alla aktuella reklamblad på ett och samma ställe! Hur bra är inte det? Tack för att du använder vår tjänst, och hjälper oss att skydda miljön på alla de sätt vi kan. 

ANNONSER
ANNONSER

Mest populära produkterna på Kimbino:

USB
Fläkt
Hylla
Bord
Uttag
Batteri
Fjärrkontroll
Laddare
Ljuskälla
Batterier
Övervakningskamera
Sekatör
Vindskydd
Kompostgaller
Vedklyv
Kruka
Yxa
Ring
Set
Maskeringstejp

Fler reklamblad i kategorin

ANNONSER

Följ

Till butiken

Butiker

Dela

Kimbino
mjölk
smör
fisk
ägg
kaffe
glass
skinka
juice
vin
Kimbino
Logotyp Bauhaus -

Registrera dig och utnyttja förmånerna till fullo.