Kimbino
Kimbino
ANNONSER

Blomsterlandet Reklamblad från 15/07/2024 > erbjudande och nuvarande rabatter

ANNONSER
Blomsterlandet

Blomsterlandet annonsblad - mer information

Vill du se Blomsterlandets erbjudanden? Kolla in Blomsterlandets reklamblad hos oss!

3/5
Actual brochure

Blomsterlandet är en svensk kedja som har hela 61 butiker från Luleå i norr till Malmö i söder. De har ett otroligt brett sortiment av växter och tillbehör för hem och trädgård. Både buketter, arrangemang och accessoarer. Både till vardags och till fest. Blomsterlandet har både fysiska butiker men också en e-handel som är öppen dygnet runt. Blomsterhandels personal har både kunskap och en hög serviceförmåga. De levererar inspiration till kunderna med ett stort engagemang. Se Blomsterlandets kampanjer i Blomsterlandets annonsblad som är aktuellt från och med 15/07/2024 här

Blomsterlandets historia

Shop

Allt började med “S-Blommor”, som var en av de första att sälja växter inom dagligvaruhandeln. I november 1989 öppnade den första butiken i Jönköping, då som Blomsterlandet. Blomsterlandet fortsatte sedan att växa och utvecklas. Sortimentet breddades med bland annat trädgårdsväxter och trädgårdstillbehör. Ett stort steg togs när Stena Adactum tog över ägandeskapet under våren 2004, med ambitionen att bli en rikstäckande kedja. Det blev startskottet till det som idag är Sveriges ledande växtkedja, med 61 butiker runtom i landet. Blomsterlandet finns i Uppsala, Stockholm, Enköping, Linköping, Trollhättan och Arlöv. Kika in deras reklamblad!

Öppettiderna för butiker varierar, det är bäst att du kikar in officiella hemsida blomsterlandet.se för att se öppettiderna för din lokala butik. E-handeln har så klart öppet dygnet runt, där kan du alltid shoppa!

Även andra butiker, så som Clas Ohlson, Bauhaus, ByggMax, Granngården, Hornbach, Jem & Fix, Jula, K-Rauta, Plantagen och Mio är av samma kategori, det vill säga Hus och trädgård. Kika in dem också om du är intresserad!

I Blomsterlandets veckoblad hittar du Blomsterlandets härliga erbjudanden

Assortment

Blomsterlandet köper direkt från odlare, utan onödiga mellanhänder, och använder i möjligaste mån svenskodlade växter från din närhet. I veckobladet från Blomsterlandet finns allt du kan tänkas behöva inom växtriket. Kanske du vill ha en fin fredagsbukett? Växter till rabatten? Kryddor att ha hemma i köket så att du slipper köpa nya i matbutiken varje gång du handlar? Allt detta och mycket mer finns hos Blomsterlandet. Kika in Blomsterlandets erbjudanden i veckoblad, under Blomsterlandet - erbjudanden.

Använd Kimbino för ett mer miljövänligt samhälle!

Kimbino App

Vi på Kimbino har tagit fram digitala reklamblad, som finns på vår hemsida och i vår härliga app. Vi har reklamblad från massvis med butiker inom olika kategorier, både inom dagligvaruhandel, elektronik, hus och trädgård, möbler och inredning, kläder och skor, sport och hälsa och skönhet. Det finns både reklamblad som är aktuella nu, men för dig som vill planera lite längre framåt så har de flesta butikerna även reklamblad redo för nästkommande veckor. Har du testat att använda digitala reklamblad, istället för de traditionella i pappersform? Testa Kimbino idag vettja, du kommer inte ångra dig. Du har alla dina favoritbutikers reklamblad samlade på ett och samma ställe. Hur bra? Surfa in på vår webb Kimbino.se eller på vår app Kimbino. Tack för att du väljer Kimbino och tänker på vår miljö!

ANNONSER

Fler reklamblad i kategorin

ANNONSER