Kimbino
Kimbino
Logotyp ByggMax - Hus och trädgård
3/5

ByggMax Reklamblad från 23/02/2024 > nuvarande rabatter

ANNONSER

Reklamblad och erbjudanden ByggMax - mer information

Spana in ByggMax erbjudanden i ByggMax reklamblad digitalt hos oss!

3/5
Actual brochure

ByggMax har en enkel idé. Hos dem hittar du byggvaror av riktigt bra kvalitet till riktigt låga priser. De har varuhus i både Sverige, Norge och Finland. Alla ByggMax-anläggningar ser ut på liknande sätt vilket gör att du alltid känner igen dig. Det byggmaterialet du vill köpa plockar du och lastar själv i deras drive-in. Det finns så klart personal att fråga vid behov, men det finns enkla och informerande skyltar för att du ska kunna sköta dig själv om så önskas, för att det ska bli så tidseffektivt som möjligt. Är du intresserad av att se veckans erbjudanden för ByggMax? Vi har samlat veckans erbjudanden för ByggMax med 23/02/2024 för vecka 09 här

Historien om ByggMax

Shop

År 1993 öppnades den första ByggMax-butiken. Detta var i Täby, i vår huvudstad Stockholm. ByggMax var den första i byggvarubranschen som hade en drive-in, där kunden fick göra en del av jobbet själv. Därmed kunde ByggMax ha lägre priser än konkurrenterna som fanns. År 2007 öppnades den första butiken i Norge och året efter, år 2008, öppnades den första butiken i Finland. År 2013 firade ByggMax 20 år och passade då på att öppna den 100:e butiken. ByggMax fortsätter än idag bara att växa och det finns så klart inte bara fysiska butiker utan även en e-handel där du smidigt kan klicka hem produkter hem till dig. ByggMax finns bland annat i städerna Linköping, Kungsängen, Falkenberg, Göteborg, Halmstad och Hudiksvall. Kika in deras reklamblad!

Öppettiderna för butiker varierar beroende på vilken stad du bor i. Kolla upp öppettiderna som gäller för din lokala butik, och annan information för just din på deras officiella hemsida här byggmax.se

Även andra butiker, så som Clas Ohlson, Bauhaus, Blomsterlandet, Granngården, Hornbach, Jem & Fix, Jula, K-Rauta, Plantagen och Mio faller under samma kategori som ByggMax, det vill säga Hus och trädgård. Kika in dem också om du är intresserad!

I ByggMax annonsblad finner du massvis med ByggMax kampanjer

Assortment

På ByggMax finner du ett superbra basutbud om du vill renovera, bygga eller inreda ditt hem. Det finns även massvis med produkter i e-handeln, över 40.000 produkter! Kika in ByggMax katalog med massvis med produkter till bra pris under ByggMax - erbjudanden. 

Värnar du tillräckligt om vår miljö? Använd Kimbino!

Kimbino App

Vi på Kimbino satsar på digitala reklamblad och veckoblad, istället för tryckta broschyrer, allt för att inte belasta vår planet mer än nödvändigt. Har du inte testat att använda vår tjänst? - Testa Kimbino! Öppna vår webbplats Kimbino.se eller ladda ner vår applikation Kimbino. Hos oss hittar du alla spännande veckoblad och reklamblad på ett och samma ställe. Ta med dig telefonen till butiken och slipp onödigt släpande. Tack för att du räddar miljön, och inte minst våra träd, tillsammans med oss på Kimbino!

ANNONSER

Fler reklamblad i kategorin

ANNONSER

Följ

Butiker

Dela

Kimbino
mjölk
smör
fisk
ägg
kaffe
glass
skinka
juice
vin
Kimbino
Logotyp ByggMax -

Registrera dig och utnyttja förmånerna till fullo.