Kimbino
Kimbino
Aktuella erbjudanden i Välj stad
Logotyp Plantagen - Hus och trädgård
3/5

Plantagen Reklamblad från 22/09/2023 > nuvarande rabatter

ANNONSER
ANNONSER

Reklamblad och erbjudanden Plantagen - mer information

Kolla in Plantagens erbjudanden i Plantagens reklamblad!

3/5
Actual brochure

Plantagen är ett nordiskt företag i växtbranschen. Plantagen brinner för växtriket och visionen är att göra livet med växter enkelt och lättillgängligt för alla människor. Drivkraften är att skapa ett unikt sortiment av växter och de lösningar som krävs för en härligare, grönare tillvaro. Plantagen vill vara det självklara valet när det kommer till växter och blommor i Norden. Vill du se Plantagens erbjudanden och Plantagens rea? Spana in reklambladet som är aktuellt från och med 22/09/2023 här

Hur växtes Plantagen fram?

Shop

Den första Plantagen butiken öppnades år 1986 i vårt grannland Norge. Några år senare, år 2001, så köpte Investor-bolaget EQT Plantagen i Norge. I Sverige bildades Plantagen genom att EQT år 2002 köpte den svenska handelsträdgårdskedjan vid namn Växus, som senare bytte namn till just Plantagen. I mars 2002 öppnades Plantagen Sverige, med sin första butik i Uppsala. Plantagengruppen inledde sin expansion samma år och då hade man hela 20 butiker i Norge och 11 butiker i Sverige. Det bara fortsatte att gå framåt för Plantagen och nu år 2020 så finns över 120 butiker i Norden, med fler än 1.300 medarbetare. Plantagen finns bland annat i städerna Rosersberg, Ludvika, Kalmar, Karlstad, Borås och Halmstad. Kika in deras reklamblad! 

Plantagens öppettider är oftast mellan 09-19 på vardagar och 09-18 på helger, men det kan dock variera beroende på storlek och placering i Sverige. Se öppettider för butiken du tänkt besöka, och annan övrig information på Plantagens officiella hemsida plantagen.se

Även andra butiker så som Clas Ohlson, Bauhaus, Blomsterlandet, ByggMax, Granngården, Hornbach, Jem & Fix, Jula, K-Rauta och Mio faller inom samma kategori som Plantagen, det vill säga Hus och trädgård. Titta in där också! 

I Plantagens annonsblad finner du ett brett utbud av produkter för en grönare tillvaro

Assortment

Plantagen har allt för livet med växter, så som blommor, krukväxter, produkter för odling, jord, gödsel, trädgård och utemöbler. Dessa produkterna presenteras självklart i reklambladet, för att du ska hitta Plantagens erbjudanden och Plantagens rea. Se det aktuella reklambladet under Plantagen - erbjudanden.

Tänk grönt - Använd Kimbino!

Kimbino App

Vi vill inte vara en börda för vår planet Jorden. Därför har vi tagit fram en tjänst som presenterar digitala reklamblad och veckoblad, istället för de traditionella broschyrerna gjorda av papper. Vår tjänst tär inte på miljön och våra träd, bra va? Testa vår tjänst Kimbino du också! Öppna vår webbplats Kimbino.se eller ladda ner vår app Kimbino. Det kommer inte bara spara på miljön utan även spara på din tid, då du hittar aktuella reklamblad från alla möjliga olika butiker! Tack för att du hjälper oss att skydda vår miljö och använder Kimbino. 

ANNONSER
ANNONSER

Fler reklamblad i kategorin

ANNONSER

Följ

Till butiken

Butiker

Dela

Kimbino
mjölk
smör
fisk
ägg
kaffe
glass
skinka
juice
vin
Kimbino
Logotyp Plantagen -

Registrera dig och utnyttja förmånerna till fullo.