Kimbino
Kimbino
ANNONSER

Clas Ohlson Reklamblad från 26/06/2024 > erbjudande och nuvarande rabatter

ANNONSER
Clas Ohlson

Clas Ohlson annonsblad - mer information

Se erbjudanden från Clas Ohlsons reklamblad online eller via vår app!

3/5
Actual brochure

Clas Ohlson är ett av de starkaste retail-företagen idag och företaget finns över hela Norden men också i Tyskland och Storbritannien. Clas Ohlson inriktar sig på smarta lösningar och att hjälpa samt inspirera människor att förbättra sin vardag. Clas Ohlson erbjuder smarta, enkla och praktiska lösningar till attraktiva priser. Sortimentet består av allt från hem och bygg, elektronik, inredning, produkter för köket, leksaker, och pysselsaker. Vill du se alla Clas Ohlsons veckans erbjudanden i Clas Ohlsons annonsblad som är aktuellt från och med datum 26/06/2024 så kan du läsa det här.

Clas Ohlson Sverige-historien

Shop

Clas Ohlson har sedan starten 1918 haft en ständig tillväxt både när det kommer till produktutveckling och människorna som jobbar där. Sisjön har alltid utgått från sitt huvudlager i Insjön-dalarna där även huvudkontoret legat i många år. Det var också i Insjön som den första butiken öppnades år 1926. Nästa butik som slog upp portarna var i Stockholm år 1989. Innan den första butiken öppnades var Clas Ohlson ett postorderföretag som skickade sina varor runt om i Sverige. Idag har Clas Ohlson både e-handel och över 232 butiker i fyra länder. Clas Ohlsons medarbetare har alltid haft stor fokus inom Clas Ohlson koncernen. Med ett familjärt och glatt klimat är det inte svårt att trivas på Clas Ohlson, och idag är det hela 5000 anställda inom hela koncernen. Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall, Norrköping och Uddevalla är några av städerna Clas Ohlson butiker finns i. 

Öppettiderna för Clas Ohlsons butiker varierar något men vanligtvis är butiken öppen mellan 10-20 på vardagar och 10-18 på helgerna. För att se specifika öppettider - besök Clas Ohlsons officiella hemsida här clasohlson.com

Butikerna Bauhaus, Blomsterlandet, ByggMax, Granngården, Hornbach, Jem & Fix, Jula, K-Rauta, Plantagen och Mio faller under samma kategori som Clas Ohlson, det vill säga Hus och trädgård. Kika in dem också om du är intresserad!

I Clas Ohlsons reklamblad finner du ett brett utbud av produkter

Assortment

Ja, i annonsbladet finner du allt från produkter till hemmet, huset, trädgården, köket och den spelsugne. Dessutom finns det gott om elektronik och andra förnödenheter som hjälper dig i vardagen allt till en toppen pris. Så vill du få ordning och reda i hemmet, kanske är du sugen på att måla om vardagsrummet eller köpa en ny kaffekokare. Clas Ohlson har garanterat allt du behöver för att bli nöjd. Se veckans aktuella reklamblad under Clas Ohlson - erbjudanden.

Använd Kimbino och värna om miljön

Kimbino App

Precis det är just våran ide. Vi har samlat alla dina favorit reklamblad från alla tänkbara branscher på ett och samma ställe så du slipper släpa runt på jobbiga och onödiga reklamblad, som dessutom tar onödiga resurser från vår planet och våra träd. Så har du ännu inte provat vår tjänst så rekommenderar vi verkligen att du gör det. Surfa in på vår webbplats Kimbino.se eller använd vår app Kimbino och hitta alla dina reklamblad på ett och samma ställe. Tack för att du väljer Kimbino och är med och räddar miljön!

ANNONSER

Fler reklamblad i kategorin

ANNONSER