Kimbino
Kimbino
ANNONSER

Mio Reklamblad från 19/02/2024 > erbjudande och nuvarande rabatter

ANNONSER
Mio

Mio annonsblad - mer information

Se erbjudanden från Mio i Mios reklamblad online eller via vår app!

3/5
Actual brochure

Mio är en av Sveriges ledande detaljhandelskedjor inom möbler och heminredning. De har i nära 60 år levererat inredningslösningar för hemmet. De brinner för att förgylla kundernas liv hemma med riktiga möbler och prisvärd kvalitet. De vill helt enkelt vara det spännande alternativet som inspirerar kunderna att förnya sina hem. Vill du se alla Mios kampanjer i Mios annonsblad som är aktuellt från och med datum 19/02/2024 så kan du läsa det här.

Mios historia

Shop

Beslutet att starta Mio fattades i april år 1962. Det gjordes av ett antal framsynta möbelhandlare från södra Sverige samt Stockholmsområdet. Det ursprungliga syftet var framförallt att pressa inköpspriser med hjälp av större volymer. Därifrån kom även bakgrunden till namnet. Mio är en förkortning av namnet “Möbelhandelns Inköps Organisation”. Idag är Mio en av de svenska möbeldetaljhandlarnas starkaste aktörer! Mer än 50 års verksamhet har gjort Mio starkt - både ekonomiskt sett och för varumärkeskännedomen. Målsättningen är att Mio ska fortsätta växa genom att vara ett attraktivt och spännande val för sina kunder. Linköping, Uppsala, Malmö, Örebro, Nyköping och Ängelholm är några av städerna som Mios butiker finns i. 

Öppettiderna för butiker varierar beroende på vilken butik och stad det gäller. För att se specifika öppettider - besök officiella hemsida mio.se

Butikerna Clas Ohlson, Bauhaus, Blomsterlandet, ByggMax, Granngården, Hornbach, Jem & Fix, Jula, K-Rauta och Plantagen faller under samma kategori som Mio, det vill säga Hus och trädgård. Kika in dem också om du är intresserad!

I reklamblad finner du ett brett utbud av produkter och Mios rea

Assortment

Prisvärdhet och möbler för alla är en ledstjärna för sortiment, och utgångspunkten är att hjälpa alla att skapa ett hem att trivas i och dessutom vara stolta över. Sortimentet ska vara tilltalande oavsett vilken stil man föredrar och Mio ska vara Sveriges destination för möbler och inredning. Mio erbjuder egna varumärken och produktkoncept i stor utsträckning. De handlar ofta direkt från tillverkare/leverantörer i Sverige, övriga Europa och Asien. De har kvalitetsavtal med samtliga av dem. Sortiment förnyas flera gånger om året, både i butikerna och i e-handeln. Blev du sugen på att förnya något i ditt hem? Kul! Mio har garanterat allt du behöver för att rusta upp hemmet och göra det mysigare och trevligare. Se erbjudanden i Mio reklamblad under Mio - erbjudanden.

Ta hand om vår miljö - Använd Kimbino!

Kimbino App

Vi på Kimbino har valt att satsa på digitala reklamblad och broschyrer, istället för de traditionella som är i pappersform. Vi vill inte påverka vår miljö och våra träd. Tycker du det är en bra idé? Testa då vår tjänst Kimbino, där du kan hitta reklamblad från alla dina favoritbutiker på ett och samma ställe. Öppna vår webbplats Kimbino.se eller vår app Kimbino. Tack för att du använder Kimbino och räddar vår miljö och våra träd!

ANNONSER

Mest populära produkterna på Kimbino:

Säng
Madrass
Kudde
Byrå
Galler
Soffa
Fåtölj
Soffbord
Hylla
Bord
Stol
Skåp
Skänk
Korg
Spegel
Matta
Vas
Parasoll
Solcellsbelysning
Dynor

Fler reklamblad i kategorin

ANNONSER