Kimbino
Kimbino
ANNONSER
Logotyp K-Rauta - Hus och trädgård
3/5

K-Rauta Reklamblad från 02/04/2024 > nuvarande rabatter

Reklamblad och erbjudanden K-Rauta - mer information

Vill du se K-Rautas erbjudanden? Kolla in K-Rautas reklamblad hos oss!

3/5
Actual brochure

K-Rauta är ett byggvaruhus som erbjuder gedigna produkter och tjänster inom badrum, trädgård, verktyg, bygg och inredning. Man kan dessutom bli företagskund hos K-Rauta. Då får man en personlig kontakt, en engagerad och kunnig person som ofta har en bakgrund inom byggbranschen. Man kan handla både online i webbutiken men också i de fysiska butikerna som finns. Vill du se K-Rautas erbjudanden i K-Rautas reklamblad? Härligt - då har du kommit helt rätt! Se K-Rautas annonsblad som är aktuellt från och med 02/04/2024 här.

Historien om K-Rauta

Shop

K-Rauta AB är ett helägt dotterbolag till Finlands största handelskoncern, Kesko Oyj. Efter att ha slagit upp portarna till vårt första byggvaruhus i Sverige 1996 var de snart rikstäckande med hela 17 varuhus runt om i Sverige. De har sina rötter i ett land med ett klimat som ställer höga krav, därför vet dem om att kvalitet lönar sig i längden. Därför erbjuder dem enbart prisvärda produkter. Som sagt har K-Rauta hela 17 varuhus i Sverige, från Umeå i norr till Malmö i söder. K-Rauta är rustade med duktiga projektplanerare som gärna hjälper sina kunder att förverkliga sitt drömprojekt. K-Rauta finns bland annat i städerna Linköping, Uppsala, Mölndal, Umeå, Växjö och Karlstad. Kika in deras reklamblad!

Öppettiderna för butiker varierar, det är bäst att du kikar in officiella hemsida k-rauta.se för att se öppettiderna för din lokala butik. 

Även andra butiker, så som Clas Ohlson, Bauhaus, Blomsterlandet, ByggMax, Granngården, Hornbach, Jem & Fix, Jula, Plantagen och Mio är av samma kategori, det vill säga Hus och trädgård. Kika in dem också om du är intresserad!

K-Rautas utbud är stort. Du finner K-Rautas kampanjer i K-Rautas annonsblad hos oss!

Assortment

Är du i behov av ett nytt duschset? Virke till ett bygge? Kakel? Batterier? Kökstillbehör? Allt detta och mycket mer finns hos K-Rauta, och då förstår du nog att deras utbud är väldigt brett. Ska du göra om hemma? För att få ett bra slutresultat krävs material av god kvalitet. Därför samarbetar K-Rauta med flera ledande varumärken och har stort kvalitetsfokus på allt dem köper in. Hos dem hittar du ett av branschens bredaste sortiment både online och i våra varuhus. Tack vare deras relationer med stora och välkända leverantörer kan de även se till att varorna levereras där du behöver dem, när du behöver dem. Det finns över 18.000 produkter i lager men genom goda samarbeten kan de erbjuda dig över 300.000 produkter genom beställning. Se erbjudanden med massvis med produkter till bra pris under K-Rauta - erbjudanden. 

Använd Kimbino och värna om miljön!

Kimbino App

Det är vår affärsidé. Vi har samlat alla dina favoritreklamblad från alla tänkbara branscher på ett och samma ställe, så du slipper släpa runt på jobbiga och onödiga reklamblad, som dessutom tar onödiga resurser från vår planet och våra träd. Har du ännu inte provat vår tjänst? Då rekommenderar vi verkligen att du gör det. Surfa in på vår webbplats Kimbino.se eller använd vår app Kimbino och hitta alla dina reklamblad på ett och samma ställe. Tack för att du väljer Kimbino och är med och räddar miljön!

ANNONSER

Fler reklamblad i kategorin

ANNONSER
Sökning
Kimbino
Logotyp K-Rauta -

Registrera dig och utnyttja förmånerna till fullo.