Kimbino
Kimbino
ANNONSER
Logotyp IKEA - Hus och trädgård
3/5

IKEA Reklamblad från 01/05/2024 > nuvarande rabatter

Reklamblad och erbjudanden IKEA - mer information

Få erbjudanden från IKEA i IKEAs reklamblad online eller via vår app!

3/5
Actual brochure

IKEA är ett enormt stort bolag som funnits sen Ingvar Kamprad grundade företaget år 1943 när han var 17 år. Då sålde han hushållsprodukter som pennor, plånböcker och tavelramar. Idag är IKEA så mycket större än så och finns nu över hela världen och är känt av de allra flesta konsumenter. De säljer allt ifrån inredning, till detaljvaror, möbler och mycket mer. Dessutom till ett enormt konkurrensmässigt pris. IKEA har alltid många och bra erbjudanden på sina varor. Vill du se alla IKEAS erbjudanden för Maj och 2024 som är aktuellt från och med datum 01/05/2024 så kan du läsa det här.

IKEAs historia

Shop

Som de allra flesta vet så var det Ingvar Kamprad som grundade det Svenska IKEA år 1943 när han var 17 år. De startade som ett pyttelitet postorderföretag i småländska Älmhult. Deras framgångssaga växte snabbt och folk började få upp ögonen för Ingvars prisvärda och fina produkter men att paketera möbler var svårt och tog mycket plats. Av den anledningen växte IKEAS framgångskoncept fram, de platta paketen där kunden själv fick bygga ihop sin möbel. Nu kunde priserna sänkas ännu mer och i rask fart växte IKEA och slutligen har företaget nått den framgång dem har idag. IKEA finns alltså över hela världen och det har etablerats flera hundra butiker från norr till söder. IKEA finns nästan i de allra flesta större städer i Sverige Jönköping, Haparanda, Linköping, Uddevalla, Uppsala och Kalmar är några exempel på de städer som IKEA varuhusen finns i. 

Öppettiderna för IKEA varuhusen varierar beroende på vilken butik och stad det gäller. För att se specifika öppettider - besök IKEAS officiella hemsida ikea.com

Butikerna Clas Ohlson, Bauhaus, Blomsterlandet, ByggMax, Granngården, Hornbach, Jem & Fix, Jula, K-Rauta och Plantagen faller under samma kategori som IKEA, alltså Hus och trädgård. Kika in dem också om du är intresserad!

I IKEAs reklamblad finner du ett brett utbud av produkter

Assortment

Hos IKEA finner du det mesta du behöver för att fräscha upp ditt hem. Allt från möbler, inredning, detaljvaror, kuddar, täcken, köksinredning och mycket mer. Allt för ett billigt pris såklart. Så behöver du nya möbler till hemmet eller har du köpt ett nytt hus och behöver ett nytt kök? Kolla då in IKEAs reklamblad, de har garanterat allt du behöver för att styla upp hemmet och göra det mysigare och trevligare. Se IKEAs erbjudanden i IKEAs annonsblad under IKEA - erbjudanden.

Använd Kimbino och ta hand om miljön!

Kimbino App

Vi vill göra vardagen lättare samtidigt som vi värnar om vår miljö och det tror vi du också vill. För hade det inte varit skönt att slippa släpa runt på en massa olika reklam och annonsblad från olika butiker när du gör veckans inköp? Tycker du det så bör du testa vår tjänst Kimbino, där du kan hitta reklamblad från alla dina favoritbutiker på ett och samma ställe. Öppna vår webbplats Kimbino.se eller vår app Kimbino. Tack för att du använder Kimbino och värnar om vår miljö med oss!

ANNONSER

Fler reklamblad i kategorin

ANNONSER

Registrera dig och utnyttja förmånerna till fullo.