Kimbino
Kimbino
ANNONSER

Hornbach Reklamblad från 15/07/2024 > erbjudande och nuvarande rabatter

ANNONSER
Hornbach

Hornbach annonsblad - mer information

Missa inte Hornbachs fördelaktiga erbjudanden från Hornbachs reklamblad!

3/5
Actual brochure

Hornbach brukar säga att dem bygger istället för att pyssla - och så har det varit i snart 140 år. De satsar inte på kvantitet, utan på kvalité och stora försäljningsytor. Man kan säga att det är en kombinerad butik med byggmaterial och trädgårdsprodukter. Är du intresserad av att se aktuella erbjudanden för Hornbach? Då har du kommit helt rätt. Här på Kimbino.se har vi samlat alla aktuella erbjudanden från Hornbach. Hornbachs annonsblad som är aktuellt från och med 15/07/2024 hittar du här.

Hornbachs historia

Shop

Hornbach var det första företaget i Europa som öppnade en kombinerad butik med byggmaterial och trädgårdsprodukter. Det hände redan 1968. De finns inte bara i Sverige utan även i Luxemburg, Nederländerna, Österrike, Rumänien, Slovakien, Tyskland, Schweiz och Tjeckien. Men hur började allt egentligen? Jo, år 1877 lade takläggaren Michael Hornbach den första grundstenen till koncernen, genom att starta en verkstad i södra Tyskland. 23 år senare utvidgade hans son, Wilhelm Hornbach, företaget med en butik för byggmaterial. Sedan dess har det hänt mycket. Fem generationer Hornbach har traditionsenligt fortsatt att utveckla deras bygg- och trädgårdsmarknader, till den ledande koncern dem faktiskt är idag. Nu år 2020 finns det omkring 130 Hornbach-varuhus på den europeiska marknaden. Hornbach finns bland annat i städerna Arlöv, Göteborg, Borås och Helsingborg. Kika in deras annonsblad!

Öppettiderna för butiker varierar från butik till butik. För att se information om öppettider, och annan övrig information, kan du gå in på officiella hemsida hornbach.se

Även andra butiker så som Clas Ohlson, Bauhaus, Blomsterlandet, ByggMax, Granngården, Jem & Fix, Jula, K-Rauta, Plantagen och Mio faller under samma kategori som Hornbach, det vill säga Hus och trädgård. Kika in dem också om du är intresserad!

I Hornbachs reklamblad finner du ett brett utbud av produkter

Assortment

Hornbach lockar inte sina kunder med kampanjvaror. Det räcker ju inte med en billig skyffel när du ska bygga ett hus, ett standardfönster duger inte när du behöver ett specialanpassat fönster trots om du skulle få det till ett kampanjpris. Eller hur? Hornbach har däremot en lågprisgaranti på alla deras produkter, oavsett mängd, mått eller utförande. Med Hornbachs produkter kan du alltid vara säker på att du kan genomföra dina projekt till ett lågt pris! Se det aktuella reklambladet för under Hornbach - erbjudanden.

Rädda miljön och framförallt våra skogar med Kimbino!

Kimbino App

Vi på Kimbino värnar högt om miljön och speciellt våra fina träd. Därför erbjuder vi digitala reklamblad som finns på vår hemsida och i vår app, istället för i traditionell pappersform som en broschyr. Har du testat Kimbino? Om inte - gör det! Du kommer tycka det är superenkelt och smidigt, du hittar alla aktuella reklamblad, från alla dina favoritbutiker, på ett och samma ställe! Surfa in på vår webbplats Kimbino.se eller ladda ner vår applikation Kimbino. Tack för att du använder Kimbino och räddar vår miljö och våra träd!

ANNONSER

Fler reklamblad i kategorin

ANNONSER