Butik 3/5

Det är väldigt få personer i Sverige som inte känner till butiken Hornbach. Tack vare populariteten bland kunderna, är de faktiskt en av de ledande på den svenska marknaden. Tack vare det breda utbudet av produkter hos Hornbach och de fantastiska priserna, så kan du hitta nästan allt du behöver här. Vi rekommenderar att du tittar på erbjudanden från andra butiker. Till exempel Bauhaus, Biltema, Blomsterlandet, ByggMax, Granngården, Jem & Fix, Jotex, Jula, K-Rauta, Mio?

I många svenska städer kan du handla hos Hornbach. Exakt vilka? Till exempel Borås, Göteborg, Helsingborg, Malmö, Stockholm, Sundbyberg. Var det svårt att hitta vad du sökte efter? Besök butikens officiella webbsida www.hornbach.se direkt från denna sida.

Ska du handla? Du behöver verkligen inte ta med dig något stort reklamblad! Online-versionen med de senaste erbjudandena från Hornbach är mycket mer praktiskt och finns tillgängligt via Kimbino. Att försöka rädda miljön är viktigt. Därför är vi glada att du tar del av de senaste erbjudandena från Hornbach online och inte i de tryckta reklambladen. På det sättet kommer många träd att besparas!

Det har aldrig varit så enkelt att spara pengar, med hjälp av reor.

Det har aldrig förr varit så enkelt som nu att hålla koll på de senaste erbjudandena från Hornbach. Det enda du behöver göra är att prenumerera på vårt nyhetsbrev eller ladda hem vår app Kimbino. Gör så och du kommer aldrig missat något erbjudande från Hornbach. Din Kimbino.