Kimbino
Kimbino
ANNONSER

Jotex Reklamblad från 22/07/2024 > erbjudande och nuvarande rabatter

ANNONSER
Jotex

Jotex annonsblad - mer information

Se Jotex aktuella erbjudanden i Jotex reklamblad på vår hemsida eller via vår app!

3/5
Actual brochure

Jotex är en e-handel som har allt från möbler till belysning, dekoration och gardiner. De tycker att hemmet ska vara en plats där du trivs. Du ska där kunna uttrycka din stil, vara dig själv till 100% och dörren ska kunna stå öppen för familj och vänner. Därför erbjuder dem ett utbud som både är stort, brett och unikt. Det byts hela tiden ut och förnyas så klart. Vill du se Jotex erbjudanden i Jotex annonsblad som är aktuellt från och med datum 22/07/2024 så kan du finna det här.

Jotex historia

Shop

Historien börjar under en jul för över 50 år sedan, år 1963. Då skulle en man vid namn Sven-Åke Johansson besöka sitt barndomshem beläget i Gnosjö. Han skulle hjälpa sin mamma att byta gardiner till första advent, det var en tradition de haft i familjen sedan barnsben. Då föddes idén till Jotex - tanken var att det skulle vara inriktat på gardiner. Namnet Jotex kommer från efternamnet Johansson som ger “jo” och “tex” kommer från ordet textil. Omkring år 1970 testar Jotex att bli en butikskedja, men de inser snabbt att man kan hålla bättre priser utan fysiska butiker, och satsar då på postorder. År 2009 landade dem i Sveriges textil-mecka, nämligen Borås! De blev där en del av Ellos group. Innan dess hann de även etablera sig i Finland och Norge, och trendspaningarna sker över hela världen. 

Jotex webshop har öppet dygnet runt, för att du ska kunna shoppa när du vill! För att få mer information eller svar på andra frågor kan du gå in på officiella webbplats jotex.se

Butikerna Clas Ohlson, Bauhaus, Blomsterlandet, ByggMax, Granngården, Hornbach, Jem & Fix, Jula, K-Rauta och Plantagen faller under samma kategori som  Jotex, det vill säga Hus och trädgård. Kika in dem också om du är intresserad!

I Jotex annonsblad finner du bra priser på bland annat Jotex möbler och julinredning

Assortment

Jotex tycker att det är detaljerna som gör skillnad, och det håller vi med om. Jotex har ett stort utbud av inredningsdetaljer som ger ditt hem en unik och personlig touch. De har exempelvis dekorativa vaser, personliga väggdekorationer med mera. Så klart även större möbler så som soffor, matbord, soffbord, nattduksbord med mera. Behöver du belysning? Det har Jotex så klart också i sitt sortiment. Ja, Jotex har garanterat allt du behöver för att få ett mysigt och fridfullt hem. Se Jotex erbjudanden i reklamblad under Jotex - erbjudanden.

Använd Kimbino för ett mer miljövänligt samhälle

Kimbino App

Vi på Kimbino har tagit fram digitala reklamblad, som finns på vår hemsida och vår app. Vi har reklamblad från massvis med butiker inom olika kategorier. Både inom dagligvaruhandel, elektronik, hus och trädgård, möbler och inredning, kläder och skor, sport och hälsa och skönhet. Det finns både reklamblad som är aktuella nu, men för dig som vill planera lite längre framåt så har de flesta butikerna även reklamblad redo för nästkommande veckor. Brukar du använda de traditionella broschyrerna som reklamblad eller har du testat att titta i digitala reklamblad? Testa Kimbino idag, du kommer inte ångra dig. Du har alla dina favoritbutikers reklamblad samlade på ett och samma ställe. Hur bra? Surfa in på vår webb Kimbino.se eller så använder du vår app Kimbino. Tack för att du väljer Kimbino och tänker på vår miljö!

ANNONSER

Mest populära produkterna på Kimbino:

Soffa
Fåtölj
Soffbord
Pall
Sängram

Fler reklamblad i kategorin

ANNONSER