Kimbino
Kimbino
ANNONSER

Biltema Reklamblad från 25/06/2024 > erbjudande och nuvarande rabatter

ANNONSER
Biltema

Biltema annonsblad - mer information

Spana in Biltemas erbjudanden i Biltemas reklamblad här!

3/5
Actual brochure

Biltema vill underlätta ekonomiskt för människor, och erbjuder därmed artiklar inom bil, båt, bostad och fritid av hög kvalitet. De har även ett stort sortiment av verktyg. Tanken är att priserna ska vara så pass låga att alla ska kunna ha råd att handla hos Biltema. Biltema står för Enkelhet, Sparsamhet, Handlingskraft, Ordning och Reda samt Flexibilitet. Hur bra låter inte det? Se Biltemas erbjudanden i Biltemas reklamblad som är aktuellt från och med 25/06/2024 här

Historien om Biltema

Shop

Biltema grundades år 1963, av Sten-Åke Lindholm som var intresserad av bland annat bilar. Han förstod inte varför bilreservdelar och biltillbehör var så dyra, och ville göra något åt saken. Han såg att elleverantörerna ofta hade en låg vinstmarginal på bilarna de sålde, men förstod direkt att tanken var att kunderna skulle lockas att köpa bilen. De låga marginalerna på bilpriserna togs snabbt igen genom att verkstäder och handlare tog mycket högre marginaler på reservdelar, tillbehör och service. 

Därför startade han Biltema, i en liten källarlokal i Linköping. Efter något år så utökades postorderverksamheten med en butik, faktiskt i samma källare som allt startade. I slutet av 1970-talet började Biltema bygga upp strategiska inköpskontakter runtom i världen, och idag har de inköpskontor i flera länder i både Europa och Asien. 

År 1983 öppnade Biltema i Norge och år 1986 var verksamheten igång i vårt andra grannland Finland. Sedan dess har Biltema bara vuxit sig starkare och starkare i hela Norden, och i dagsläget finns cirka 140 varuhus runt om i de fyra nordiska länderna. Biltema har en hel del planerat för framtiden; de närmaste 5 åren kommer upp emot 50 nya Biltema-varuhus att öppnas i de fyra nordiska länderna.  Helsingborg, Gävle, Kristianstad, Södertälje, Skövde och Katrineholm är några av de städer butiker finns.  

Öppettiderna för butiker varierar, det är bäst att du kikar in officiella hemsida biltema.se för att se öppettiderna för din lokala butik.

Även andra butiker, så som Clas Ohlson, Bauhaus, Blomsterlandet, ByggMax, Granngården, Hornbach, Jem & Fix, Jula, K-Rauta och Plantagen är av samma kategori, det vill säga Hus och trädgård. Kika in dem också om du är intresserad!

I Biltemas annonsblad finner du massor av härliga erbjudanden, som kan köpas både på Biltema online och i butik!

Assortment

Är du i behov av en reservdel till bilen eller båten? Kanske behöver du ett verktyg för att fixa och trixa i din bostad? Något till ditt fritidsliv, varför inte testa att tälta? Kika in Biltemas erbjudanden i reklamblad, under Biltema - erbjudanden. 

Tänk miljövänligt - använd Kimbino!

Kimbino App

Vi har tagit fram en tjänst där man finner alla aktuella, och även kommande, reklamblad från alla olika typer av butiker på ett och samma ställe. Vi tycker det är så mycket bättre att satsa på digitala blad än att satsa på trycka broschyrer i pappersform. Vi vill ju spara så mycket vi bara kan på vår miljö, och speciellt våra träd. Tycker du det är en bra idé? Kul! Testa då Kimbino.se genom att gå in på vår webbplats Kimbino.se eller ladda ner vår app Kimbino för att hitta reklamblad från dina favoritbutiker redan idag. Tack för att du hjälper oss att ta vara på miljön och använder Kimbino! 

ANNONSER

Mest populära produkterna på Kimbino:

Galler
Hängmatta
Grästrimmer
Högtryckstvätt
Skruvdragare
Borr

Fler reklamblad i kategorin

ANNONSER