Kimbino
Kimbino
ANNONSER

Jem & Fix Reklamblad från 15/07/2024 > erbjudande och nuvarande rabatter

ANNONSER
Jem & Fix

Jem & Fix annonsblad - mer information

Kolla in Jem & Fix erbjudanden i Jem & Fix reklamblad!

3/5
Actual brochure

Jem & Fix Sverige är en lågprisbyggmarknad inom bygg, hem och trädgård. Namnet - det kommer faktiskt från danskans “hjem og fiks”. Organisationens filosofi är att säkerställa ett så lågt pris som möjligt för deras kunder. Hos Jem & Fix kan man känna sig 100% säker på att man får mest för pengarna, jämfört med konkurrenterna. Vill du se Jem & Fix aktuella erbjudanden i Jem & Fix annonsblad? Jem & Fix reklamblad som är aktuellt från och med 08/07/2024 hittar du här

Vill du veta mer om Jem & Fix historia?

Shop

Jem & Fix startade år 1988 i Danmark, och har sedan dess expanderat ut i resten av norden. Nu år 2020 finns 124 butiker i Danmark, 50 butiker i Sverige och 5 butiker i Norge. Kedjan är redo att expandera ytterligare och Jem & Fix etablerar därför löpande nya butiker. Sveriges huvudkontor för Jem & Fix ligger i Landskrona. Jem & Fix är ett familjeägt företag och är faktiskt en del i Harald Nyborg-koncernen - tillsammans med Harald Nyborg och Daells Bolighus. 

Jem & Fix finns bland annat i städerna Ronneby, Ljungby, Karlskoga, Vänersborg och Kristianstad. Kika in deras reklamblad! 

Öppettiderna för Jem & Fix butiker varierar från butik till butik. För att se information om öppettider, och annan övrig information, kan du gå in på den officiella hemsidan jemfix.se

Jem & Fix har varumärken så som Falke, Norlux och Nilfisk. Även andra butiker så som Clas Ohlson, Bauhaus, Blomsterlandet, ByggMax, Granngården, Hornbach, Jula, K-Rauta, Plantagen och Mio faller inom samma kategori som Jem & Fix, det vill säga Hus och trädgård. Titta in där också! 

I Jem & Fix reklamblad finner du många erbjudanden

Assortment

Ja - i Jem & Fix annonsblad så finner du bra priser på många olika typer av varor. Både verktyg, heminredning, trädgårdsinredning, växter och byggvaror. Jem & Fix aktuella erbjudanden presenteras i bladet. Vi är helt säkra på att du kommer hitta någonting som faller dig i smaken, som du är i behov av för ditt hem eller trädgård. Se det aktuella reklambladet under Jem & Fix - erbjudanden.

Använd Kimbino för att värna om miljön!

Kimbino App

Vi vill värna om vår omgivning och miljö. Därför trycker vi inte broschyrer, utan samlar alla reklamblad och veckoblad digitalt på vår webbplats. Har du testat vår tjänst Kimbino? Vi erbjuder reklamblad från en mängd olika butiker på vår webbplats.  Istället för att bläddra igenom gamla broschyrer, öppna istället vår webbplats Kimbino.se eller ladda ner vår applikation Kimbino. Det kommer spara dig mycket tid, då du har alla spännande reklamblad samlade på ett och samma ställe! Hur bra och tidseffektivt är inte det? Börja använda Kimbino - miljön kommer att tacka dig!

ANNONSER

Mest populära produkterna på Kimbino:

Galler
Vattenslang
Slangvagn
Vattenkanna
Trädgårdsslang
Pool
Grästrimmer
Jord
Häcksax
Torkvinda
Högtryckstvätt
Skruvdragare
Vindskydd
Solsäng
Hönsgödsel
Kogödsel
Täckbark
Kruka
Växtstöd

Fler reklamblad i kategorin

ANNONSER