Kimbino
Kimbino
Aktuella erbjudanden i Välj stad
Logotyp Hemtex - Hus och trädgård
3/5

Hemtex Reklamblad från 25/09/2023 > nuvarande rabatter

ANNONSER
ANNONSER

Reklamblad och erbjudanden Hemtex - mer information

Få erbjudanden från Hemtex i Hemtex reklamblad online eller via vår app!

3/5
Actual brochure

Hemtex är en butikskedja som fokuserar sig mot heminredning. Hos dem hittar du heminredning för alla rum. Allt från sköna påslakanset och fina gardiner till mattor och detaljerna som gör ditt hem komplett. Du kan handla på Hemtex både online och i butik. Dessutom har dem ofta många och bra erbjudanden på sina varor. Vill du se alla Hemtex kampanjer i Hemtex annonsblad som är aktuellt från och med datum 25/09/2023 så kan du läsa det här.

Historien om Hemtex

Shop

År 1973 föddes idén om en Hemtex butik. Det var på en mässa någonstans i Sverige som två handlare möttes över en kopp kaffe. De satt och diskuterade skillnaden som bra textilier kan göra för ett hem. Leverantörerna på tyger vid den här tiden var dyra att beställa ifrån men tanken slog dem att om de var fler som pressade ner priserna så skulle god kvalitet inte bara vara för somliga utan för alla! Så föddes Hemtex och än idag är idén om god kvalite till låga priser deras viktigaste ståndpunkt. Idag är Hemtex ett mycket välkänt varumärke för de allra flesta i Norden. Hemtex har faktiskt över 130 butiker är därmed ett ledande märke inom textil och heminredning. Idag kan du även beställa varor från Hemtex online. De finns nästan i de allra flesta större städer i Sverige, Stockholm, Malmö, Göteborg, Umeå, Jakobsberg och Eskilstuna är några exempel på de städer som Hemtex butiker finns i. 

Öppettiderna för Hemtex butiker varierar beroende på vilken butik och stad det gäller. För att se specifika öppettider - besök Hemtex officiella hemsida hemtex.se

Butikerna Clas Ohlson, Bauhaus, Blomsterlandet, ByggMax, Granngården, Hornbach, Jem & Fix, Jula, K-Rauta och Plantagen faller under samma kategori som Hemtex, alltså Hus och trädgård. Kika in dem också om du är intresserad!

I Hemtex reklamblad finner du ett brett utbud av produkter

Assortment

Hos Hemtex finner du det mesta du behöver för att mjuka upp ditt hem. Allt från kuddar, lakan, överkast, handdukar, filtar, inredning, dukar, täcken och mycket mer. Allt för ett konkurrensmässigt pris såklart. Så behöver du lite nya textilier till hemmet? Kolla då in Hemtex utbud, de har garanterat allt du behöver för att mjuka upp hemmet och göra det mysigare och trevligare. Se Hemtex erbjudanden i Hemtex reklamblad under Hemtex - erbjudanden.

Använd Kimbino och ta hand om miljön samtidigt!

Kimbino App

Precis, vi värnar om vår miljö och det tror vi du också gör. Visst hade det varit skönt att slippa släpa runt på en massa olika reklam och annonsblad från olika butiker när du går o handlar? Tycker du det så bör du testa vår tjänst Kimbino, där du kan hitta reklamblad från alla dina favoritbutiker på ett och samma ställe. Öppna vår webbplats Kimbino.se eller vår app Kimbino. Tack för att du använder Kimbino och räddar vår miljö och våra träd!

ANNONSER
ANNONSER

Mest populära produkterna på Kimbino:

Olja
Kaffebryggare
Galler
Spegel
Vas
Linne
Olivolja
Stekpanna
Vattenkanna
Topp
Necessär
Hårband
Badrumsmatta
Handduk
Bordslampa
Golvlampa
Örngott
Påslakanset
Tvättkorg
Prydnadskudde

Fler reklamblad i kategorin

ANNONSER

Följ

Butiker

Dela

Kimbino
mjölk
smör
fisk
ägg
kaffe
glass
skinka
juice
vin
Kimbino
Logotyp Hemtex -

Registrera dig och utnyttja förmånerna till fullo.