Kimbino
Kimbino
ANNONSER

ICA MAXI erbjudande från 15/07/2024 > nästa veckas reklamblad

ANNONSER
ICA Maxi

ICA Maxi annonsblad - mer information

Missa inte veckans reklamblad från ICA Maxi med massa fördelaktiga erbjudanden

3/5
Actual brochure

Ica Maxi är ett varumärke som är känt bland de flesta svenskar och är en utav Sveriges största aktörer inom dagligvaruhandel. ICA finns idag i hela avlånga Sverige men också i de tre baltiska länderna Estland, Lettland och Litauen. ICA finns på alla platser i olika storlekar, både Supermarket, Kvantum och Maxi. Den största butiken kallas för Maxi. Idag är Ica Maxi inte bara stora inom detaljhandeln, utan distribuerar även elektronik, kläder och inredning i alla dess former. En storhandel på riktigt. 

I ICA Maxis reklamblad finner du allt inom mat och livsmedel till elektronik, inredning och övriga detaljhandelsvaror. Vi på kimbino.se har samlat alla ICA Maxis veckoblad och erbjudanden på ett och samma ställe, så du slipper ta med dig veckans reklamblad när du går till affären. Du hittar veckans reklamblad för 15/07/2024 här.

Ica Maxis Historia

Shop

Hela ICA Maxis historia började med en ICA Kvantum butik. Under år 1979 öppnade den första ICA Maxi butiken i Mellbystrand utanför centrala Laholm. Under den tiden blev konceptet kritiserat då övriga ICA handlare inte var redo för den stora förändringen som inträffade i och med den stora ICA Maxi som etablerades. Efter mycket om och men var dock faktumet framme och under 1980 talet etablerades flera Kvantum och Maxi butiker runt om i landet. Ytorna blev större och större. Konceptet om att bara vara en livsmedelsbutik bytte senares ut till att idag vara en storhandel med diverse detaljhandelsvaror. ICA Maxi är en av de fyra butik-koncepten som ICA tillhandahåller. De fyra butik-koncepten är – i storleksordning: Maxi ICA Stormarknad, ICA Kvantum, ICA Supermarket och ICA Nära. Idag finns det hela 87 ICA Maxi affärer. ICA Maxi finns bland annat i städerna Malmö, Uppsala, Karlstad, Helsingborg, Halmstad och Örebro. Kika in deras reklamblad!

De vanligaste öppettiderna för en ICA Maxi butik är mellan 07-23, detta kan dock variera något beroende på storlek och placering i Sverige. Se öppettider för din lokala butik och annan övrig information på ICAs officiella hemsida ica.se

Även andra butiker så som Lidl, Willys, ICA Supermarket, ICA Kvantum, Coop, Coop Forum, Hemköp, ÖoB, Hemmakväll och City Gross faller inom samma kategori som ICA Maxi, det vill säga Matbutiker. 

Ica Maxis enorma utbud

Assortment

En ICA Maxi urskiljer sig från de övriga i och med sin enormt stora yta och sitt varuhus-liknande koncept med en satsning på försäljning som inte bara inriktar sig på livsmedel utan också varor i den övriga detaljhandeln, allt från kläder, skor, sportutrustning, elektronik, inredning, trädgårdsartiklar och mycket mer. Idag finns även flera restauranger tillgängliga i butikerna runt om i Sverige, dessutom vårdcentral och apotek. 

ICA Maxi här även ett stort antal egna varumärken så som ICAs egna varor, ICAs I love eco, ICA gott liv, ICA selection, ICA Skona, ICA i samarbete med Apotek Hjärtat och ICA basic.

I Ica Maxis veckoblad finner du alltid vilka erbjudanden som finns i just din ICA Maxi butik. Produkterna som ligger på erbjudande varierar vecka till vecka men bli inte förvånad om du hittar rea priser på allt från lök till TV apparater. ICA Maxis reklamblad innehåller nämligen produkter för hela hushållet. Men lyssna inte bara på oss, se själv i ICA Maxis erbjudande nästa vecka i ICA Maxis reklamblad under ICA Maxi - erbjudanden.

Miljön är viktig för oss på Kimbino!

Kimbino App

Vi vill inte belasta vår jord mer än nödvändigt och värnar högt om att inte skräpa ner och smutsa ner vår fantastiska planet. Känner du precis som oss, börja använd vår tjänst Kimbino! Vi satsar på digitala reklamblad och veckoblad, och vill inte trycka upp en massa broschyrer som efter användning slängs och ofta hamnar på en plats där de inte återvinns på korrekt vis. Vi vill göra det enklare och samlar därför alla dina elektroniska broschyrer på ett och samma ställe, det är både tidsbesparande och skyddar miljön! Använd vår webbplats Kimbino.se eller ladda ner vår applikation Kimbino, och börja bläddra igenom dina broschyrer redan idag! Tack för att du är med och hjälper oss att skydda miljön, och särskilt, våra skogar. 

ANNONSER

Fler reklamblad i kategorin

ANNONSER