Kimbino
Kimbino

WILLYS Erbjudande från 17/06/2024 >> Reklamblad nästa veckas

ANNONSER
Willys
ANNONSER

Willys annonsblad - mer information

Hitta veckans erbjudanden i Willys veckoblad

3/5
Actual brochure

I över 40 år har Willys drivits av en och samma idé. Att bra mat inte ska behöva kosta mer än nödvändigt. Mycket har förändrats under årens lopp, men en sak förblir oförändrad. Att du alltid hittar bra mat till låga priser. I Willys butiker finns över tio tusen varor. I sortimentet hittar du allt från fräscha, säsongsaktuella färskvaror och ekologiskt till riktigt bra och prisvärd vardagsmat. Är du på jakt efter välkända varumärken eller alternativ som utmanar med ett extra schysst pris? Hos Willys hittar du allt som står på din inköpslista. Det är en av grundförutsättningarna för att Willys ska kunna leva upp till sin affärsidé. 

En viktig faktor som varumärket värderar högt är deras låga priser. De jobbar alltid för att du som kund ska få ett så lågt pris som möjligt. För det är ju just de låga priserna på matvarorna som gör att matkassen blir som billigast hos Willys. Så - är du ute efter veckans billigaste matkasse? Kika in Willys veckoblad och reklamblad som är aktuellt från och med 17/06/2024 och det hittar du här.

Historien om Willys

Shop

Dagens Willys startade i Göteborg redan 1975. Då öppnade Lars Lundin en liten matbutik, LL:s Livs, där varorna stod på pall och priserna nästan var väldigt låga.

1986 öppnades en annan lågprisbutik med namnet Willys Cash av köpmannen Willy Schelee. Butiken gjorde snabbt braksuccé och iden med att sälja bra mat billigt vad där för att stanna. I slutet av 90-talet gick Willys Cash och LL:s livs samman och blev dagen Willys. Därefter blev Willys en del av Axfood som idag är en av Sveriges största dagligvarukoncern. Idén om Sveriges billigaste matkasse brinner dock fortfarande lika starkt idag, som den gjorde då, och Willys har öppnat hela 200 butiker från Trelleborg i söder till Kalix i norr.  Det finns olika storlekar av butikerna. Willys finns bland annat i städerna Göteborg, Malmö, Stockholm, Uppsala, Örebro och Umeå. Kika in deras reklamblad! 

Varumärket har också många egna märken så som Garant, Fixa Eldorado och Premier. Även andra butiker så som Lidl, ICA Maxi, ICA Supermarket, ICA Kvantum, Coop, Coop Forum, Hemköp, ÖoB, Hemmakväll och City Gross faller inom samma kategori som Willys, det vill säga Matbutiker. 

Öppettiderna för Willys butiker är olika från butik till butik. För att se information om öppettiderna för din butik, klicka på knappen "Butiker" nedan. För mer information kan du besöka den officiella hemsidan willys.se.

 

Du hittar ett brett utbud av produkter och erbjudanden i Willys reklamblad.

Assortment

I veckobladet hittar du allt från färskvaror, frysvaror, frukt, bröd, produkter till skafferiet och hushållsvaror, såklart till ett bra erbjudande. Willys erbjudanden i reklambladet fokuserar även mycket på ekologiska, veganska och vegetariska alternativ. Allt för att du ska hitta just de du söker efter. Se alla aktuella erbjudanden i Willys erbjudanden nästa vecka eller denna veckans erbjudanden i veckobladet Aktuella erbjudande.

Värna om miljön, använd Kimbino!

Kimbino App

Vi på Kimbino värnar om en hållbar framtid och har därför satsat allt på digitala reklamblad och veckoblad, istället för tryckta broschyrer. Vill du också vara med och rädda planeten? Använd vår tjänst - Kimbino!  Surfa in på vår webbplats Kimbino.se eller ladda ner vår app Kimbino. Där hittar du alla våra reklamblad samlade på ett och samma ställe, så du slipper bära runt på en massa olika reklamblad för varje affär! Tack för att du vill vara med o värna om miljön och välkommen till Kimbino!

ANNONSER

Mest populära produkterna på Kimbino:

Mjölk
Smör
Yoghurt
Salami
Gräddfil
Termometer
Svamp
Sköljmedel
Diskmedel
Galler
Marinad
Sill
Räkor
Halloumi
Havregryn
Chili
Chorizo
Blöjor
Romsås
Oliver

Fler reklamblad i kategorin

ANNONSER