Kimbino
Kimbino
ANNONSER
Logotyp Elgiganten - Elektronik
3.5/5

Elgiganten Reklamblad från 27/05/2024 > nuvarande rabatter

ANNONSER
Elgiganten

Reklamblad och erbjudanden Elgiganten - mer information

Se grymma erbjudanden från Elgigantens annonsblad online eller via vår app!

3.5/5
Actual brochure

Elgiganten säljer hemelektronik och vitvaror från kända varumärken till låga priser. Butikskonceptet finns i hela Sverige och i övriga Norden och delar av Europa under namnet “elkjop”. Varuhusen är oftast stora och fyllda med enorma sortiment av allt elektronik och tillbehör innebär. Men Elgiganten finns också i mindre butiksformat i gallerior och centralt på olika platser i Sverige. De är störst i Sverige på hemelektronik och som kund hos dem så hittar du nästan alltid det du söker. Är du ute efter Elgigantens reklamblad och Elgigantens rea? Då har du kommit rätt. Vi på Kimbino har samlat erbjudanden i Elgigantens veckoblad som är aktuellt från och med 27/05/2024 och du kan hitta det här.

Elgigantens historia

Shop

1994 öppnade Elgiganten sin första butik i Sverige, närmare bestämt i Barkarby, Stockholm. Konceptet hade funnits innan i Norge men då under namnet Elkjöp. Deras ide har alltid varit att ligga i framkant med den senaste teknologin ute på marknaden, bra och lättillgänglig kundtjänst och framförallt hjälpsam och omtänksam personal. Mångfald är också en viktig ståndpunkt i Elgigantens hjärtefrågor. Alla ska vara välkomna till oavsett kön, etnicitet, kunskap eller ålder. Idag finns det mer en 425 elgiganten varuhus i Norden och i dagsläget är det runt 1500 anställda som jobbar på Elgiganten i Sverige. Stockholm, Malmö, Göteborg, Karlstad, Värnamo och Falkenberg är några av de städer Elgiganten finns.

Öppettiderna för Elgigantens butiker varierar något men vanligtvis är butiken öppen mellan 10-20 på vardagar och 10-18 på helgerna. Vill du så kolla in exakta öppettider och annan information för just din på deras officiella hemsida här elgiganten.se.

Andra butiker så som Elon, NetOnNet, CDON och Power faller inom samma kategori som Elgiganten, det vill sägaElektronik. Kika in dem också om du är intresserad!

I Elgigantens annonsblad finner du ett brett utbud av produkter

Assortment

Precis, i Elgigantens reklamblad hittar du all utrustning inom el du kan tänka dig behöva. Allt från TV-apparater, datorer, skärmar, telefoner tillbehör och mycket mer, allt såklart till ett fantastiskt pris. Så behöver du köpa en ny dator, telefon eller saknar du något tillbehör? Kolla in Elgigantens veckans erbjudande för 22 under Elgiganten - erbjudanden. Vill du ha extra billiga priser rekommenderar vi även att du kikar in Elgigantens erbjudande för Black Friday! Butiken har garanterat marknadens bästa rea under Black Friday.

Vill du vara med och rädda planeten - Använd Kimbino!

Kimbino App

Ja, hos oss på Kimbino är vår planet och miljöarbete ett stort fokus, därför har vi skapat en tjänst för dig som konsument där vi har samlat alla reklam och annonsblad på ett och samma ställe. Idén är enkel, vi vill att du ska slippa bära runt på massa onödiga reklamblad som både skräpar ner och slösar på jordens träd. Därför har vi samlat alla annonsblad från alla möjliga branscher på samma plats. Så har du inte provat vår tjänst gör det idag, antingen via vår webb Kimbino.se eller så använder du vår app Kimbino. Tack för att du väljer Kimbino och är med och räddar miljön!

ANNONSER

Fler reklamblad i kategorin

ANNONSER

Andra butiker i kategorin Elektronik