Kimbino
Kimbino
ANNONSER

Elon Reklamblad från 08/07/2024 > erbjudande och nuvarande rabatter

ANNONSER
Elon

Elon annonsblad - mer information

Se prisvärda erbjudanden från Elons reklamblad online eller via vår app!

3/5
Actual brochure

Elon är en butikskedja med produkter och tjänster till hemmet. Der är till och med den största butikskedjan i Norden för hemelektronik och vitvaror. För Elon finns faktiskt i alla Nordens länder - Sverige, Norge, Danmark, Finland och Island. Elon har ett enormt stort sortiment med allt du kan tänkas behöva till hemmet när det kommer till elektronik. Du kan också handla på Elon online och få varan levererad hem. Vill du se alla Elons reklamblad och Elons rea? Då har du kommit rätt. Vi på Kimbino har samlat Elons veckans erbjudanden i Elons veckoblad som är aktuellt från och med 08/07/2024 för vecka 29 och du kan hitta det här.

Vill du höra om Elons historia?

Shop

Vad roligt, vi berättar gärna. Bolaget startade redan år 1967 när några vitvaruhandlare gick samman för att göra gemensamma inköp men först 1997 öppnade butikskedjan som vi känner till vid namnet Elon. Elons butiker drivs av entreprenörer med lokal kunskap under ett stort gemensamt varumärke. Elon står för kunskap och service och målet är att alltid betjäna kunderna med den bästa service möjligt med mycket hjärta och kärlek. Sortimentet är enormt brett och består av det mesta du kan som konsument kan behöva till hemmet eller varför inte företaget. Idag finns det runt 300 egenägda butiker runt om avlånga Sverige och flera hundra personer jobbar varje dag runt om i Sverige för Elon i deras butiker och på huvudkontoren. Stockholm, Malmö, Helsingborg, Skövde, Nynäshamn och Göteborg är några exempel på vart Elon butikerna finns i Sverige. 

Öppettiderna för Elons butiker varierar något men vanligtvis är butiken öppen mellan 10-20 på vardagar och 10-18 på helgerna. Vill du så kolla in exakta öppettider och annan information för just din Elon butik på deras officiella hemsida här elon.se

När det kommer till utbud har även andra butiker så som Elgiganten, NetOnNet, CDON och Power ungefär samma utbud Elektronik. Kika in dem också om du är intresserad!

I Elons annonsblad finner du ett brett utbud av produkter

Assortment

Ja, i Elons reklamblad hittar du flera Elon kampanjer på en mängd olika produkter. Allt från Elon tvättmaskin, kaffekokare, dammsugare, kök, vitvaror, små hushållsapparater, styling verktyg och mycket mer. Allt såklart till ett toppenpris. Så har din tv gått sönder eller ska du renovera köket? Kolla in Elons veckans erbjudande för 29 under Elon - erbjudanden. Vi lovar att du kommer hitta grymma kampanjpriser och såklart mycket annat. 

Använd Kimbino och bli en miljökämpe!

Kimbino App

Precis - bli en miljökämpe du med och börja använd Kimbino. Kimbino är en tjänst som samlat alla annonsblad från alla möjliga branscher på samma plats. Då slipper du bära runt på jobbiga reklamblad från massvis med olika butiker. Dessutom slipper företagen trycka upp massa onödigt papper som slösar på jordens alla träd. Så har du inte provat vår tjänst? Gör det idag, antingen via vår webb Kimbino.se eller så använder du vår app Kimbino. Tack för att du väljer Kimbino och blir en miljökämpe du med! 

ANNONSER

Fler reklamblad i kategorin

ANNONSER

Andra butiker i kategorin Elektronik