Kimbino
Kimbino
ANNONSER

ICA Kvantum Reklamblad från 15/07/2024 > erbjudande och nuvarande rabatter

ANNONSER
ICA Kvantum

ICA Kvantum annonsblad - mer information

Vill du se ICA Kvantums erbjudanden - kolla i ICA Kvantums reklamblad!

3/5
Actual brochure

På ICA Kvantum står matglädjen och den goda måltiden i centrum. På butiken hittar du såväl fina färskvaror och lokala delikatesser som prisvärd vardagsmat. ICA Kvantum är ett mycket välkänt varumärke som varje dag besöks av tusentals kunder runt om i Sverige. ICA är faktiskt en av Sveriges största leverantörer inom dagligvaruhandel. ICA finns överallt i Sverige från norr till söder i olika butiksformat, stora som små där ICA Kvantum är ett av de mellanstora butikerna. ICA finns även i de Baltiska länderna Estland, Lettland och Litauen. I ICA Kvantums veckoblad finner du allt inom mat och livsmedel till elektronik, inredning och övriga detaljhandelsvaror. Vi på kimbino.se har samlat alla ICA Kvantums veckans erbjudanden för 29 med 15/07/2024 här.

ICA Kvantums historia

Shop

Hela ICAs historia började med en ICA Kvantum butik. Under år 1970 talet etablerades den första butiken på den nya handelsplatsen Samarkand utanför centrala Växjö. Namnet Kvantum hade en medarbetare till Olof Henningson på ICA Eol kommit på. Efter en tid utökade ICA Kvantum därefter i etapper sin yta och under 80-talet växte konceptet ytterligare och flera butiker etablerades över hela Sverige. År 1994 uppgick ICA Kvantum till 8 000 kvadratmeter och då profilerade butiken om sig till en Maxi-butik. ICA Kvantum är ett av de fyra butik-koncepten som ICA tillhandahåller. De fyra butik-koncepten är – i storleksordning: Maxi ICA Stormarknad, ICA Kvantum, ICA Supermarket och ICA Nära. Idag finns det hela 1300 ICA butiker runt om i Sverige. ICA Kvantum finns bland annat i städerna Stockholm, Malmö, Göteborg, Lund, Uddevalla och Uppsala. Kika in deras reklamblad!

De vanligaste öppettiderna för en ICA Kvantum butik är mellan 07-23, detta kan dock variera något beroende på storlek och placering i Sverige. Se öppettider för din lokala butik och annan övrig information på ICAs officiella hemsida ica.se

Även andra butiker så som Lidl, Willys, ICA Maxi, ICA Supermarket, Coop, Coop Forum, Hemköp, ÖoB, Hemmakväll och City Gross faller inom samma kategori som ICA Kvantum, det vill säga Matbutiker. 

Du hittar alltid ett brett utbud av produkter och erbjudanden i ICA kvantums veckoblad både online och i butik

Assortment

Precis, idag kan du handla både online och i butik men sortimentet är det samma. Allt från färskvaror, delikatesser, frysvaror, hemelektronik, inredning och väldigt bra erbjudanden. Är du kanske den som storhandlar på söndagar och vill se ICA Kvantums erbjudande för nästa vecka redan idag kan de se de här. Alla andra aktuella erbjudanden kan du se under ICA Kvantum - erbjudanden.

ICA Kvantum här ett stort antal egna varumärken så som ICAs egna varor, ICAs I love eco, ICA gott liv, ICA selection, ICA Skona, ICA i samarbete med Apotek Hjärtat och ICA basic. 

Var rädd om vår miljö och använd Kimbino!

Kimbino App

Var rädd om vår planet och skräpa inte ner den mer än nödvändigt, sluta släpa på jobbiga reklamblad från olika butiker och börja använd Kimbino istället. Kimbino har samlat alla reklamblad och veckoblad från alla dina favorit butiker, allt från dagligvaruhandel till elektronik och byggvaruhus. Allt för att du ska få en så enkel vardag så möjligt utan att slösa på jordens resurser. Öppna vår webbplats Kimbino.se eller ladda ner vår app Kimbino för att hitta alla dina reklamblad redan idag. Tack för att du använder vår tjänst Kimbino och räddar miljön redan idag! 

ANNONSER

Fler reklamblad i kategorin

ANNONSER