Kimbino
Kimbino
ANNONSER

Hemköp Reklamblad från 15/07/2024 > erbjudande och nuvarande rabatter

ANNONSER
Hemköp

Hemköp annonsblad - mer information

Kika in Hemköps erbjudanden i Hemköps reklamblad!

3/5
Actual brochure

Hemköp är en del av Axfood AB, och är en mycket framgångsrik dagligvarukedja. Varumärket slår samman kvalitet och hållbarhet med enkelhet och vill göra det möjligt för fler människor att äta riktigt, riktigt bra mat till ett bra pris. Initiativet “Variera med vego” är för dem som vill prova att laga sina middagsfavoriter på nya sätt, men samtidigt känna den där härliga matglädjen. Vill du se veckans erbjudanden i Hemköps veckoblad? Se Hemköps flygblad som är aktuellt från och med 15/07/2024 här

Vill du höra historian om Hemköp?

Shop

Kul! Varumärkets resa börjar i Borlänge, med en man som kallades för “Spik-Olle”. Han föddes år 1909 och kallades just för “Spik-Olle” på grund av att han började sin säljkarriär genom att plocka spik på byggen och fick då betalt av snickarna som tappat dem. Han fortsatte sedan som grosshandlare och körde ut varor till de olika butikerna i Dalarna, som sedan sålde dem vidare till sina kunder. Han började fundera över sin roll i kedjan och insåg att hans led inte behövdes. Därför startade han Hemköp. Den första butiken startade år 1958 i Borlänge, men till en början var det enbart hemleverans. Så du kanske förstår varför butiken heter just Hemköp - jo för att “Spik-Olle” själv körde hem maten till sina kunder från lokalen i Borlänge.

Under 1970-talet gick bland annat Åhlens in som delägare, vilket var en stor händelse. Det gick framåt för butikskonceptet och under 1990-talet så var varumärket drivande inom dagligvaruhandeln. Under början av 1990 talet så tar Hemköp över Åhlens livsmedelsbutiker, fram tills år 1995 så har 46 butiker tagits över. År 2003 blir Hemköp kärnan i nya Axfood som börsnoteras. All dagligvaruhandel med Axel Johnson-anknytning samlas i det nya bolaget. 

Sedan dess har det bara gått framåt! Idag kan du handla hos Hemköp i cirka 200 butiker i hela landet, men också på nätet. Hemköp finns bland annat i städerna Stockholm, Göteborg, Linköping, Motala, Solna och Helsingborg. Kika in deras reklamblad!

Öppettiderna för Hemköps butiker varierar från butik till butik. Oftast har de öppet mellan 08-22. För att se information om öppettider, och annan övrig information, kan du gå in på Hemköps officiella hemsida hemkop.se.

Kika in Lidl, Willys, ICA Maxi, ICA Supermarket, ICA Kvantum, Coop, Coop Forum, ÖoB, Hemmakväll och City Gross som också är Matbutiker.

I Hemköps flygblad finner du ett brett utbud av produkter och Hemköps erbjudande för nästa vecka

Assortment

I Hemköps veckoblad finner du bra priser på olika typer av varor. Så klart både frukt och grönt, färskvaror, frysvaror, bröd, skafferivaror med mera. Du kan även hitta inspirerande och goda recept i flygbladet. Du kommer helt klart hitta det du söker efter i veckobladet, oavsett om du är ute efter erbjudanden för idag eller för nästa vecka - för du kan så klart även se Hemköps nästa veckas flygblad. Se det aktuella reklambladet för denna eller kommande vecka under Hemköp - erbjudanden.

Varorna är en viktig del i Hemköps kunderbjudande. De vill kunna erbjuda kunderna så många prisvärda produkter som möjligt och genom de egna märkesvarorna så kan detta uppnås. Hemköp egna märkesvaror ligger ungefär 10-15% lägre i pris, jämfört med marknadsledaren. Hemköp har exempelvis märket Eldorado - som erbjuder en enklare kvalitet till ett pris som är 20-40% lägre än marknadsledaren. Andra märken som företa erbjuder är exempelvis Garant, Eldorado, Såklart, Fixa, Minstingen, Premier och Gastrino. 

Du glömmer väl inte av att värna om vår miljö? Använd Kimbino!

Kimbino App

Vi på Kimbino satsar på digitala reklamblad och veckoblad, istället för tryckta broschyrer, för att inte belasta vår planet. Har du inte testat att använda vår tjänst? - Testa Kimbino! Öppna vår webbplats Kimbino.se eller ladda ner vår applikation Kimbino. Där har du alla spännande reklamblad samlade på ett och samma ställe, och kan bläddra igenom dem när du så önskar! Tack för att du räddar miljön, och inte minst våra träd, tillsammans med oss på Kimbino!

ANNONSER

Fler reklamblad i kategorin

ANNONSER