Kimbino
Kimbino
ANNONSER

ÖoB Reklamblad från 15/07/2024 > erbjudande denna vecka (annonsblad)

ANNONSER
ÖoB

ÖoB annonsblad - mer information

Få alla ÖoB’s erbjudanden direkt från ÖoB’s reklamblad i vår app eller online!

3/5
Actual brochure

Hos ÖoB finner du samma varor som andra varuhus har, men skillnaden är att det är lägre priser hos ÖoB. Anledningen till att de kan ha så låga priser är eftersom de inte använder sig av mellanhänder, de har skickliga inköpare som köper in restlager och varor till ett bra pris över hela världen. ÖoB är ett av landets ledande lågpriskedjor, och är ett av Sveriges tio starkaste varumärken inom detaljhandeln. Vi på Kimbino har samlat alla ÖoB’s veckans erbjudanden i veckans annonsblad för 29 med 15/07/2024 här.

Tycker du om att planera dina måltider i förväg? Kika då in ÖoB’s erbjudanden för nästa vecka.

Hur uppfanns ÖoB?

Shop

ÖoB’s historia började för närmare 70 år sedan när en ung man öppnade upp en lanthandel i norra Östergötland. Hans namn var Rune Svensson, och därmed startade han koncernen Runsvengruppen. Han var en väldigt påhittig man. Han började sitt företagande med att köpa massor av filtar, som han sedan sålde till ett mycket lågt pris. Idag har denna lanthandeln blivit en koncern med omkring 2000 anställda och ett dotterbolag i Shanghai. Det är alltså ÖoB vi pratar om. Det finns nu år 2020 närmare 100 ÖoB-varuhus i hela Sverige. Det har gått bra för företaget just för att alla har arbetat hårt, och många kreativa idéer ligger bakom framgången. Katrineholm, Enköping, Linköping, Hässleholm, Avesta och Kalmar är några städer där ÖoB finns.

Öppettiderna för ÖoB varierar beroende på vilken butik och stad det gäller. Du kan såklart se öppettider och annan aktuell information för din lokala butik på ÖoB’s officiella hemsida xn--ob-eka.se.

Butikerna Lidl, Willys, ICA Maxi, ICA Supermarket, ICA Kvantum, Coop, Coop Forum, Hemköp, Hemmakväll och City Gross är av samma kategori som ÖoB, det vill säga Matbutiker. Kika in dem också vettja!

Du hittar ett stort utbud av produkter och erbjudanden i ÖoB’s annonsblad

Assortment

I ÖoB’s veckoblad hittar du allt du kan tänkas behöva. Exempelvis nödvändiga hushållsartiklar, skönhetsprodukter, städartiklar, produkter till dina djur, vitvaror, elektronik med mera. Ska du kanske styra en fest till helgen? Du hittar allt du behöver till en riktigt bra fest på ÖoB och erbjudandena finner du i ÖoB’s reklamblad. Se det aktuella reklambladet för denna eller kommande vecka under ÖoB - erbjudanden.

Tänk miljövänligt - använd Kimbino!

Kimbino App

Vi har tagit fram en tjänst där man finner alla aktuella, och även kommande, reklamblad från alla olika typer av butiker på ett och samma ställe. Vi tycker det är så mycket bättre än att satsa på trycka broschyrer, i pappersform. Vi vill ju spara så mycket vi kan på vår miljö och våra träd. Tycker du det är en bra idé? Kul! Testa då Kimbino.se genom att gå in på vår webbplats Kimbino.se eller ladda ner vår app Kimbino för att hitta alla dina reklamblad redan idag. Tack för att du hjälper oss att ta vara på miljön och använder Kimbino!

ANNONSER

Fler reklamblad i kategorin

ANNONSER