Kimbino
Kimbino
Logotyp Oriflame - Hälsa och skönhet
3/5

ORIFLAME Katalog 2 2024 > nuvarande rabatter

ANNONSER

Reklamblad och erbjudanden Oriflame - mer information

Se grymma erbjudanden i Oriflames annonsblad online eller via vår app!

3/5
Actual brochure

Oriflame är ett Svenskt skönhetsmärke som fokuserar mycket på den kvinnliga och manliga skönheten. Oriflame både utvecklar, producerar, distribuerar och säljer innovativa och trend-drivna produkter till skönhetsälskare runt om i världen. Med Oriflames produkter får du kontroll över din hud, smink och din hårvårdsrutin. Vill du se Oriflames katalog för Februari och 2024 som är aktuell från och med datum 15/02/2024 så kan du läsa det här.

Historien om Oriflame

Shop

Oriflames historia startade år 1967 i ett litet tvårumskontor i centrala Stockholm. Bröderna Jonas och Robert Jochnick och deras vän satt och pratade om att de ville ett företag som erbjuder en produkt. De hade idén om att ge människor möjlighet att dra nytta av skönhetsprodukter av hög kvalitet inspirerade av vår svenska natur. Från början var framgången inte en självklarhet. Men efter en tids kämpande gick företaget verkligen rakt uppåt. År 1982 blev faktiskt Oriflame det första företaget sen andra världskriget som noterats på London Stock Exchange. Efter det var framgångssagan ett faktum och idag finns märket i över 60 marknader med över 3 miljoner oberoende skönhetskonsulenter som säljer Oriflames skönhets- och wellnessprodukter. Oriflame finns på många marknader världen över, är några exempel på de städer som butikerna finns i. 

Öppettiderna för Oriflames butiker varierar beroende på vilken butik och stad det gäller. För att se specifika öppettider så kan du besöka Oriflames officiella hemsida se.oriflame.com

Butikerna Sephora, Yves Rocher och Cocopanda faller också under samma kategori som Oriflame, alltså Hälsa och skönhet. Kolla in dem också om du är intresserad!

I Oriflames reklamblad finner du ett brett utbud av produkter

Assortment

Precis, i Oriflames utbud hittar du allt du behöver inom skönhetskategorin. I sortimentet finns allt från smink till allt för din rengöringsrutin, manlig skönhet, hårprodukter och mycket mer - allt till ett konkurrensmässigt pris. Behöver du fylla på badrumsskåpet med lite nya produkter eller behöver du en ny ansiktstvätt? Kika in Oriflames erbjudanden i Oriflames reklamblad under Oriflame - Katalog 03/2024.

Använd Kimbino och bli en miljökämpe!

Kimbino App

Vi på Kimbino tycker prisvärd shopping ska vara enkelt och smidigt, dessutom tycker vi att man i den utsträckning man kan ska värna om miljön. Med Kimbinos tjänst blir detta enkelt. Vi har samlat alla dina reklam-och annonsblad på ett och samma ställe online så du kan köpa prisvärda produkter utan att butiken måste trycka upp massa onödiga reklamblad som slösar på vår planets träd. Så öppna vår webbplats Kimbino.se eller vår app Kimbino och kolla in alla våra annonsblad redan idag. Tack för att du använder Kimbino och sparar på vår miljö och våra träd!

ANNONSER

Mest populära produkterna på Kimbino:

Mjölk
Olja
Choklad
Te
Ananas
Kontakt
Doft
Eau de toilette
Concealer
BB cream
Highlighter
Svamp
Mascara
Eyeliner
Ögonpenna
Läppstift
Läppglans
Nagellack
Schampo
Mask

Fler reklamblad i kategorin

ANNONSER

Andra butiker i kategorin Hälsa och skönhet

Följ

Butiker

Dela

Kimbino
mjölk
smör
fisk
ägg
kaffe
glass
skinka
juice
vin
Kimbino

Det finns inga filialer

Registrera dig och utnyttja förmånerna till fullo.