Butik 3/5

Det är endast ett fåtal personer som inte känner till butiken City Gross. Det är faktiskt en av de ledande aktörerna på den svenska marknaden. Du kan köpa nästan allt di behöver till fantastiska priser hos City Gross . City Gross erbjuder regelbundet nya och fantastiska erbjudanden. Aktuella erbjudanden, med andra ord från 15/07/2019? Hittar du här.

City Gross har många butiker över hela Sverige. Du kan handla i olika städer, exempelvis Helsingborg, Sollentuna, Jönköping, Karlshamn, Sävja, Falun. Erbjöd inte webbplatsen allt du letade efter? Vi är ledsna för det. Men ingen fara. Vi fokuserar främst på broschyrer, men om du letar efter något vanligare, prova butikens officiella hemsida www.citygross.se.

Glöm de tryckta reklambladen och börja använda digitala reklamblad från Kimbino. Du kan se erbjudanden från City Gross online och bekvämt när som helst. Ingen mer avfallshantering! Att skydda miljön är högt prioriterat hos oss. Därför är vi väldigt nöjda med att du föredrar reklambladen från City Gross i online-formatet framför de tryckta.

Tror du inte att det enkelt att spara pengar genom att handla smart? Följ med och se.

Det har aldrig förr varit så enkelt som nu att hålla koll på de senaste erbjudandena från City Gross. Det enda du behöver göra är att prenumerera på vårt nyhetsbrev eller ladda hem vår app Kimbino. Gör så och du kommer aldrig missat något erbjudande från City Gross. Din Kimbino.