Kimbino
Kimbino
ANNONSER

LIDL Reklamblad från 22/07/2024 - veckans erbjudanden, veckoblad

ANNONSER
Lidl

Lidl veckoblad - vecka 29

Missa inte Lidls fördelaktiga erbjudanden från Lidls veckoblad!

3/5
Actual brochure

Hos Lidl kan du alltid handla med sunt förnuft, för hela veckan. Kedjan utlovar högsta kvalitet till bästa pris. Hur bra är inte det? Varumärket brinner för att erbjuda dig som konsument ett sortiment där svenska och ekologiska produkter finns tillsammans med utländska delikatesser, men även ett stort och varierat utbud av varor för hemmet. Lidl är en butik där du inte behöver tänka så mycket på priset - dem har det billigaste priset och så är det bara. Är du ute efter att se kampanjer och Lidls veckans erbjudanden? Lidls reklamblad som är aktuellt från och med 15/07/2024 hittar du här.

Vad ligger bakom Lidls historia?

Shop

Jo - det var i Neckarsulm i Tyskland år 1930 som Lidl & Schwarz KG grundades, då som en livsmedelsgrossist. Det var först år 1973 som den första butiken öppnade i den tyska staden Ludwigshafen-Mundenheim. 15 år efter att den första butiken kom så hade det uppkommit mer än 450 butiker i Tyskland med över 5000 anställda. År 2003 kom butikerna till vårt avlånga land Sverige. Tre år senare, år 2006, hade varumärket öppnat 117 butiker med över 2000 anställda. Verkligen stort! Sedan dess har det bara gått framåt. År 2016 utsågs Lidl Sverige till årets butikskedja på Retail Awards, och var den första dagligvarukedjan som började att klimatkompensera. Vi på Kimbino tycker verkligen det är viktigt att värna om miljön, så att Lidl var den första butiken som började klimatkompensera tycker vi är riktigt imponerande. Men det tog inte stopp där. År 2019 blev Lidl Sverige utsedd till Sveriges bästa butikskedja i kategorin livsmedel! Nu finns det hela 195 butiker i Sverige, från norr till söder. Lidl finns bland annat i städerna Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Helsingborg och Uppsala. Kika in deras reklamblad!

Öppettiderna för Lidls butiker varierar från butik till butik. Oftast har de öppet mellan 08-22. Mer information finns på den officiella webbplatsen lidl.se.

Även andra butiker så som Willys, ICA Maxi, ICA Supermarket, ICA Kvantum, Coop, Coop Forum, Hemköp, ÖoB, Hemmakväll och City Gross faller inom samma kategori som Lidl, det vill säga Matbutiker.

I Lidls veckoblad finner du ett brett utbud av produkter och Lidls nästa veckas erbjudanden

Assortment

Lidls annonsblad innehåller mycket varor till mycket bra priser. I annonsbladet finner du verkligen allt du kan tänkas behöva, på extrapris. Det finns så klart både färskvaror, frysvaror, frukt, bröd, produkter till skafferiet, hushållsvaror, verktyg, elektronik och kläder. Ja allt du kan tänkas behöva! Eftersom företaget tycker om ekologiskt och miljövänligt så presenterar de så klart många ekologiska alternativ i sitt veckoblad. Se det aktuella reklambladet för denna eller kommande vecka: "Lidl - erbjudanden" från 15/07/2024, här.

Lidl har en mängd egna varumärken, bland annat märket Cien, som är ett märke för skönhetsprodukter. Även varumärkets egna märke Ängelns, som bland annat är mejerivaror från svenska gårdar. Även märken så som Dulano, Svea Lantkött Enebacken, Lidl Ocean Sea, Admiral, Gyllda och Himlajord. 

Butikskedjan har återkommande kampanjveckor som är mycket uppskattade av konsumenterna. Det finns en kampanjvecka som alltid skapar extra stort tryck i butikerna - det är lidls “finska veckan”. Håll utkik efter lidls finska vecka!

Du tänker väl på miljön? Använd Kimbino!

Kimbino App

Vi på Kimbino satsar på digitala reklamblad och veckoblad, istället för tryckta broschyrer, för att inte belasta vår planet. Tycker du det är ett bra val? Vad kul. Börja använda vår tjänst - Kimbino! Öppna vår webbplats Kimbino.se eller ladda ner vår applikation Kimbino. Där har du alla spännande reklamblad samlade på ett och samma ställe, och kan bläddra igenom dem när du så önskar! Tack för att du räddar miljön tillsammans med oss på Kimbino!

ANNONSER

Mest populära produkterna på Kimbino:

Smör
Ost
Yoghurt
Olja
Bröd
Kaffe
Salami
Skinka
Fläsk
Tomater
Nötkött
Pasta
Pommes frites
Glass
Sallad
Rengöringsmedel
Kycklingfile
Grillost
Glasspinnar
Vattenmelon

Fler reklamblad i kategorin

ANNONSER