Logotyp Lidl - Matbutiker
3/5

LIDL Borås Erbjudande > 28/11/2022 > BLACK FRIDAY

ANNONSER
ANNONSER

Lidl Borås

3/5
Actual brochure
Det är endast ett fåtal personer som inte känner till butiken Lidl. Det är faktiskt en av de ledande aktörerna på den svenska marknaden. Bland kunderna är Lidl välkänt för det breda utbudet av produkter och de fantastiska priserna. Majoriteten av kunderna kan hitta allt de behöver här. Vi rekommenderar att du tittar på erbjudanden från andra butiker. Till exempel City Gross, Coop, Coop Forum, Hemköp, Hemmakväll, ICA Kvantum, ICA Maxi, ICA Supermarket, ÖoB, Stora Coop?

Om du vill handla hos Lidl, kan du besöka butiker i följande städer: Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Helsingborg . Om du inte lyckades hitta vad du letade efter, besök butikens officiella hemsida www.lidl.se där hela utbudet finns presenterat.

Nu finns det ingen anledning att hålla utkik efter brevbäraren som delar ut reklambladen från Lidl. Du kan läsa dem online med Kimbino när du vill. Visste du att du bidrar till en bättre miljö? Genom att göra vad? Genom att läsa reklambladet från Lidl på nätet!

Vill du spara pengar? Prova att köpa produkter till lägre priser, det kommer att löna sig.

Att hålla koll på de senaste erbjudandena från Lidl kan verka tidskrävande. Men det är det inte. Gör det på rätt sätt och prenumerera på vårt nyhetsbrev. Eller ladda hem vår app Kimbino. Då kommer du aldrig missa några erbjudanden från Lidl, dessutom kommer du spara mycket tid som hade gått åt om du använde de tryckta reklambladen.

ANNONSER
ANNONSER

Lidl lagra platser i Borås

Källa: here.com

Fler reklamblad i kategorin

ANNONSER

Följ

Butiker

Dela

Kimbino
mjölk
smör
fisk
ägg
kaffe
glass
skinka
juice
vin
Kimbino
Logotyp Lidl -
Logotyp Lidl -