Kimbino
Kimbino
Aktuella erbjudanden i Välj stad
Logotyp Media Markt - Elektronik
3/5

Media Markt Reklamblad från nästa vecka > nuvarande rabatter

Reklamblad och erbjudanden Media Markt - mer information

Se alla MediaMarkts erbjudanden i MediaMarkts reklamblad!

3/5
Actual brochure

MediaMarkt är en tysk hemelektronikkedja som har fler än 800 butiker i 13 länder. Stategin är att ha ett stort utbud av hemelektronik och relaterade tjänster. Behöver du något inom hemelektronik så är helt klart MediaMarkt ett bra val. Är du kanske sugen på en ny TV, en ny högtalare eller varför inte en ny dammsugare? Då bör du titta i MediaMarkts annonsblad där MediaMarkt rabatter finns. Det har vi på Kimbino! Se reklambladet som är aktuellt från och med nästa vecka na našem webu. 

MediaMarkts historia

Shop

MediaMarkt grundades år 1979 i München, av de fyra företagarna Leopold Stiefel, Walter Gunz, Erich Kellerhals och Helga Kellerhals. Idén var att skapa en motpart till traditionella elektronikhandlare och postorderförsäljning. I november, samma år som MediaMarkt startades, öppnades den första butiken i München. 

MediaMarkt har sitt svenska huvudkontor i Stocksund. I september 2006 öppnades det första MediaMarkt-varuhuset i Sverige, i vår huvudstad Stockholm. Sverige blev det trettonde landet som MediaMarkt etablerat sig i. I november 2012 lanserade MediaMarkt sin webbhandel, på mediamarkt.se. Det finns nu 28 varuhus i Sverige. Skövde, Linköping, Uppsala, Arlöv, Kalmar och Göteborg är några städer där MediaMarkts finns. 

Öppettiderna för MediaMarkts butiker varierar från butik till butik. Oftast har de öppet mellan 10-20 på vardagar och 10-18 på helger. För att se information om öppettider, och annan övrig information, kan du gå in på den officiella hemsidan mediamarkt.se

Andra butiker såsom Elgiganten, Elon, NetOnNet, Teknik Magasinet och CDON faller inom samma kategori som MediaMarkt, så som Elektronik. Kolla in dem också! 

I MediaMarkts katalog finner du de bästa erbjudandena

Assortment

I MediaMarkts reklamblad finner du allt du kan tänkas behöva inom hemelektronik. Kaffebryggare, vitvaror, hårstylingverktyg, dammsugare, tv-spel, TV-apparater med mera. Allt såklart till ett toppenpris. Kolla in MediaMarkts erbjudanden under Media Markt reklamblad. 

Använd Kimbino för ett mer miljövänligt samhälle

Kimbino App

Vi på Kimbino har tagit fram digitala reklamblad, som finns på vår hemsida eller i vår app. Vi har reklamblad från massvis med butiker inom olika kategorier, både inom dagligvaruhandel, elektronik, hus och trädgård, möbler och inredning, kläder och skor, sport och hälsa och skönhet. Det finns både reklamblad som är aktuella nu, men för dig som vill planera lite längre framåt så har de flesta butikerna även reklamblad redo för nästkommande veckor. Brukar du använda de traditionella broschyrerna som reklamblad eller har du testat att titta i digitala reklamblad? Testa Kimbino idag, du kommer inte ångra dig. Du har alla dina favoritbutikers reklamblad samlade på ett och samma ställe. Hur bra? Surfa in på vår webb Kimbino.se eller så använder du vår app Kimbino. Tack för att du väljer Kimbino och tänker på vår miljö!

ANNONSER
ANNONSER

Fler reklamblad i kategorin

Andra butiker i kategorin Elektronik

Följ

Till butiken

Butiker

Dela

Kimbino
mjölk
smör
fisk
ägg
kaffe
glass
skinka
juice
vin
Kimbino
Logotyp Media Markt -

Registrera dig och utnyttja förmånerna till fullo.