Kimbino
Kimbino
ANNONSER

Systembolaget Reklamblad från 01/07/2024 > erbjudande och nuvarande rabatter

ANNONSER
Systembolaget

Systembolaget annonsblad - mer information

Missa inte Systembolagets fördelaktiga erbjudanden i Systembolagets reklamblad i vår app eller online!

3/5
Actual brochure

Systembolaget är en butik som säljer drycker, både med och utan alkohol. I Sverige finns det enbart en butik som har tillstånd att sälja alkohol och det är just Systembolaget. Deras vision är att uppnå ett samhälle där alkoholen njuts med omsorg om hälsan, så att ingen tar skada. De finns till för att de alkoholrelaterade problemen helt klart blir mindre om alkohol säljs utan ett vinstintresse. Som sagt så har Systembolaget en hel mängd alkoholfria alternativ, och det är dem som presenteras i Systembolagets annonsblad. Vi på Kimbino har samlat alla Systembolagets erbjudanden med 01/07/2024 här.

Systembolagets historia

Shop

Systembolaget grundades år 1955. Då resonerade staten som så att om man säljer alkohol utan ett vinstintresse så kommer alkoholens negativa följder att begränsas i samhället. År 1955 kunde man alltså gå in på vilket Systembolag som helst och handla, utan formaliteter och kontroller. Den enda regeln var att du skulle vara minst 21 år gammal. Starkölen, som man tidigare bara kunde köpa på Apotek, gick nu att köpa på Systembolaget. Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Västerås är några exempel på vart Systembolaget finns. 

Öppettiderna för Systembolaget kan variera beroende på vilken butik du vill handla hos. Men oftast har de öppet mellan 10-19 på vardagar, 10-15 på lördagar och stängt på söndagar. För att vara helt säker på öppettiderna för din lokala butik, och annan övrig information, gå in på Systembolagets officiella hemsida systembolaget.se

Butikerna Office Depot, Staples, Aliexpress, Zooplus, Dollar Store och Lyreco faller under samma kategori som Systembolaget, det vill säga Övrigt. Kika in dem också vettja!

Du finner alltid ett brett utbud av trevliga, alkoholfria drycker i Systembolagets annonsblad

Assortment

När man inte planerat att dricka alkohol, kan det vara trevligt att ha ett fint alkoholfritt alternativ att ställa fram på bordet. Håller du med? Systembolaget har bra priser på mängder av alkoholfria alternativ. Allt från alkoholfritt vitt vin, rött vin, cider, öl, mousserande till äppelmust. Du kommer helt klart finna någonting som faller dig i smaken i Systembolagets reklamblad. Du finner det senaste annonsbladet för Systembolaget under Systembolaget - erbjudanden.

Tänk på miljön, som vi på Kimbino gör!

Kimbino App

Vi tycker det är otroligt viktigt att värna om vår fina värld. Därför tycker vi inte om att trycka broschyrer i papper. Därmed skapade vi en tjänst för att samla alla aktuella reklamblad från olika butiker på ett och samma ställe. Resultatet blev Kimbino! Har du inte testat Kimbino än? Gör det! Öppna vår webbplats Kimbino.se eller ladda ner vår app Kimbino för att hitta alla dina reklamblad redan idag. Tack för att du hjälper oss att ta vara på miljön och använder Kimbino! 

ANNONSER

Fler reklamblad i kategorin

ANNONSER

Andra butiker i kategorin Övrigt