Butik 3/5

Reklamblad Systembolaget kommer snart.

Alla har redan hört talas om Systembolaget . Det är en av de mest framgångsrika butikerna på den svenska marknaden. Ett brett utbud av högkvalitativa produkter till fantastiska priser - det är typiskt för Systembolaget. Hos Systembolaget, hittar du alltid det du letar efter.

Systembolaget har många butiker över hela Sverige. Du kan handla i olika städer, exempelvis Stockholm, Göteborg, Uppsala, Linköping, Västerås, Borås. Letade du efter något som inte fanns på vår webbsida? Prova butikens officiella webbsida www.systembolaget.se.

Glöm tryckta broschyrer och fulla postlådor. Använd online-broschyer hos Kimbino där du alltid hittar de senaste erbjudandena från Systembolaget oavsett var du befinner dig. Visste du att du bidrar till en bättre miljö? Genom att göra vad? Genom att läsa reklambladet från Systembolaget på nätet!

Att spara pengar när du handlar har aldrig varit enklare.

Det har aldrig förr varit så enkelt som nu att hålla koll på de senaste erbjudandena från Systembolaget. Det enda du behöver göra är att prenumerera på vårt nyhetsbrev eller ladda hem vår app Kimbino. Gör så och du kommer aldrig missat något erbjudande från Systembolaget. Din Kimbino.