Kimbino
Kimbino
ANNONSER

Sephora Reklamblad från 01/07/2024 > erbjudande och nuvarande rabatter

ANNONSER
Sephora

Sephora annonsblad - mer information

Se erbjudanden i Sephoras annonsblad online eller via vår app!

3/5
Actual brochure

Sephora är den mest innovativa skönhetskedjan i världen, med marknadsandelar i de flesta länder världen över. På Sephora kan du hitta ett varierat utbud av varumärken och produkter från originella, tidlösa och klassiska produkter till de mest välkända och mest sällsynta produkterna. Sephora har alltid bra erbjudanden i sitt sortiment. Vill du se Sephoras reklamblad som är aktuellt från och med datum 01/07/2024 så kan du läsa det här.

Sephoras historia

Shop

Sephora grundades i Frankrike år 1969 och öppnade sin första butik strax efter. År 1997 blev ett avgörande år då Sephora anslöt sig till Groupe LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton. Att bli en del av den största lyxgruppen i världen var ett viktigt och stort steg för Sephora. De blev allt mer uppmärksammade på den internationella marknaden och år 1999 lanserades Sephoras hemsida i USA. De kunde på så sätt se till att Sephoras universum blev tillgängligt för alla, oavsett tid eller plats. Idag har Sephora fler än 600 butiker i Europa och de fortsätter utvidga sitt nätverk över hela världen, inklusive USA och Kina. Du kan såklart handla hos Sephora online också. Sephoras affärer finns i flera städer Malmö, Uppsala, Stockholm och Nacka är några exempel på de städer som butikerna finns i. 

Öppettiderna för Sephoras butiker varierar beroende på vilken butik och stad det gäller. För att se specifika öppettider så kan du besöka Sephoras officiella hemsida sephora.se

Butikerna Oriflame, Yves Rocher och Cocopanda faller också under samma kategori som Sephora, alltså Hälsa och skönhet. Kolla in dem också om du är intresserad!

I Sephoras reklamblad finner du ett brett utbud av produkter

Assortment

I Sephora Sveriges sortiment hittar du allt du kan behöva inom skönhet. Utbudet är stort och innehåller allt från originella, tidlösa och klassiska produkter till de mest välkända och mest sällsynta produkten. I sortimentet finns både hudvård, doft, smink, ansiktsmasker och mycket mer. Vill du ha riktigt härliga erbjudanden så rekommenderar vi att besöka Sephoras black friday rea, där hittar du enormt bra priser på allt du kan tänkas behöva inom skönhet. Vill du se Sephoras reklamblad idag så hittar du det under Sephora - erbjudanden.

Använd Kimbino och värna om miljön!

Kimbino App

Visst hade det varit skönt att slippa släpa på en massa onödiga reklam och annonsblad när du handlar. Dessutom tar massa uttryckande av reklamblad onödig nedskräpning och slit på vår natur. Börja använda Kimbino istället! Vi har samlat alla dina reklamblad på ett och samma ställe för en enklare vardag och mindre påverkan av vår skog. Så öppna vår webbplats Kimbino.se eller vår app Kimbino och kolla in alla våra annonsblad redan idag. Tack för att du använder Kimbino och sparar på vår miljö och våra träd!

ANNONSER

Mest populära produkterna på Kimbino:

Highlighter
Eyeliner
Mask
Mango
Set
Setting spray

Fler reklamblad i kategorin

ANNONSER

Andra butiker i kategorin Hälsa och skönhet