Årets shoppinghögtid Black Friday står inför dörren! Passa på att spara pengar med mängder av specialerbjudanden från dina favoritbutiker. Vi har samlat de bästa erbjudandena för alla som vill spara pengar under årets mest uppskattade utförsäljning.

Black Friday är från början en amerikansk företeelse, som alltid äger rum på en fredag i slutet av november varje år. Under Black Friday-reorna, som gärna börjar vid midnatt, får rabattjagare och shoppingtokiga människor chansen att köpa produkter till enorm rabatt, ibland upp till hela 70% eller 80% rabatt. Svenskarna var inte sena med att anamma den här traditionen och sedan några år tillbaka så erbjuds även Black Friday-utförsäljningar hos många utav Sveriges butikskedjor och online-butiker. Själva Black Friday äger rum den 29 november, men det är inte ovanligt att butikernas reor pågår under flera dagar runt det datumet.

Här har vi samlat Sveriges bästa utbud av erbjudanden och rabatter inför Black Friday 2019. Utforska våra annonsblad och ta del av specialerbjudanden som hjälper dig spara pengar under årets största shoppingfest!