Kimbino
Kimbino
ANNONSER
Logotyp NetOnNet - Elektronik
3/5

NetOnNet Reklamblad från 13/05/2024 > nuvarande rabatter

Reklamblad och erbjudanden NetOnNet - mer information

Spana in NetOnNet’s fördelaktiga erbjudanden i NetOnNet’s reklamblad här

3/5
Actual brochure

NetOnNet är ett detaljhandelsföretag inom hemelektronikbranschen. Försäljningen sker både via e-handel men också i lagerbutiker i Sverige och Norge. Huvudkontoret och centrallagret ligger i Borås. I sortimentet finns allt från TV-apparater, köksmaskiner, stylingverktyg med mera. Allt du kan tänkas behöva inom hemelektronik finns hos dem. Se NetOnNets erbjudanden i NetOnNet’s reklamblad som är aktuellt från och med 13/05/2024 här.

NetOnNet’s historia

Shop

Vill du veta mer om NetOnNet’s historia? Vad kul! Företaget grundades år 1999 av tre män vid namn Roger Sandberg, Anders Halvarsson och Hans-Krister Andersson. Från början var de enbart en e-handel, men har sedan 2001 öppnat en mängd lagershopar, dvs. fysiska butiker, på olika platser i Sverige. 

NetOnNet hade tidigare en tysk internetbutik och lagerbutiker men under 2007 så lämnade dem faktiskt den tyska marknaden. 

Nu år 2020 så har NetOnNet 24 olika lagershopar runt om i Sverige, bland annat i Umeå, Uppsala, Örebro, Linköping, Malmö, Kalmar, Falun, Jönköping, Göteborg och så klart i Borås där det hela startade. Borås, Malmö, Västerås, Linköping, Uppsala och Kalmar är några av de städer NetOnNet finns i. 

Öppettiderna för NetOnNet’s lagershopar varierar, det är bäst att du kikar in officiella hemsida netonnet.se för att se öppettiderna för din lokala butik. E-handeln har så klart öppet dygnet runt, där kan du alltid shoppa!

Även andra butiker, så som Elgiganten, Elon, CDON och Power faller under samma kategori, det vill säga Elektronik. Kika in dem också om du är intresserad!

I NetOnNets annonsblad finner du NetOnNets rabatter!

Assortment

Är du ute efter en ny TV, en ny mobiltelefon, en ny dammsugare eller varför inte en kaffebryggare? Du hittar allt du behöver inom hemelektronik hos butiken och i NetOnNets annonsblad. Butiken har både egna och externa varumärken, för att ge det bästa utbudet till dig som kund. Deras egna varumärken är ett led i att bygga NetOnNet som varumärke, då de utgör en viktig strategi för att hålla priserna nere utan att göra avkall på kvalitén. Med egna produkter eller märken så minskas antalet led i distributionskedjan, vilket ökar företagets oberoende och möjliggör ännu längre prisnivåer. Ett av egna märken är Andersson. Kolla in NetOnNet’s rabatter i reklamblad under NetOnNet - erbjudanden.

Tänk miljövänligt - Använd Kimbino!

Kimbino App

Vi på Kimbino tycker att man ska värna om vår miljö, här på Jorden. Därför har vi valt att satsa på digitala reklamblad och veckoblad. Vi trycker därför inte broschyrer i pappersform, som många andra gör. Tycker du om vår idé?Testa då vår tjänst - Kimbino! Öppna vår webbplats Kimbino.se eller ladda ner vår app  Kimbino. Där finner du alla aktuella reklamblad samlade på ett och samma ställe! Hur bra är inte det? Tack för att du använder vår tjänst, och hjälper oss att skydda miljön och speciellt våra fina träd. 

ANNONSER

Fler reklamblad i kategorin

ANNONSER

Andra butiker i kategorin Elektronik

Registrera dig och utnyttja förmånerna till fullo.