Kimbino
Kimbino
Logotyp Staples - Övrigt
3/5

Staples Reklamblad från nästa vecka > nuvarande rabatter

Reklamblad och erbjudanden Staples - mer information

Se Staples erbjudanden i Staples reklamblad

3/5
Actual brochure

Staples är störst i branschen inom kontorsmaterial, och finns i 30 europeiska länder och ytterligare 20 marknader globalt. De jobbar ständigt med att se till att du når dina mål. Oavsett om du arbetar hemma, eller på ett kontor i stan är deras mål att du har allt du behöver för att förvandla möjligheter till verklighet. Vill du se alla Staples erbjudanden för butik och online i Staples annonsblad som är aktuellt från och med datum nästa vecka så kan du läsa det na našem webu.

Staples historia

Shop

År 1999 valde Staples att köpa namnrättigheter till inomhusarenan Staples Center i Los Angeles. Det skulle gälla inom de kommande 20 åren. År 2009 meddelade Staples att de tecknat ett nytt avtal, men som denna gång sträcker sig i all evighet. Det är det första avtalet någonsin där ett företag köper en arenas namnrättigheter för all framtid. Sedan dess har det bara gått framåt för Staples år nu år 2020 så har de 3 856 butiker och sysselsätter 45 565 anställda på fem kontinenter, världen över. 

är några exempel på de städer som Staples finns i. 

Öppettiderna för Staples butiker varierar beroende på vilken butik och stad det gäller. För att se specifika öppettider - besök Staples officiella hemsida staplesadvantage.se

Butikerna Systembolaget, Office Depot, Aliexpress, Zooplus, Dollar Store och Lyreco faller under samma kategori som Staples, alltså Övrigt. Kika in dem också om du är intresserad!

I Staples reklamblad finner du ett brett utbud av produkter, och Staples aktuella erbjudanden

Assortment

Staples är störst i Sverige i branschen med sina tre försäljningskanaler: Direkt (postorder och webb), Advantage (avtalskunder) och butiker. Staples har prisvärda kvalitetsprodukter till din arbetsplats men också till ditt hem. Det stora sortimentet omfattar allt från kontorsmaterial så som kopieringspapper, kuvert, emballage, pennor och pärmar till möbler, pyssel, spel och hygienprodukter. Allt är så klart till låga priser från kända leverantörer. Se det aktuella reklambladet för denna eller kommande vecka under Staples reklamblad.

Använd Kimbino för att ta hand om vår miljö!

Kimbino App

Vi tycker att tryckt reklam och annonsblad är onödigt, dels för miljön men också för att det är jobbigt att bära runt på en massa olika reklamblad från olika butiker. Därför skapade vi vår tjänst Kimbino! På Kimbino har vi samlat alla dina reklamblad på ett och samma ställe så du slipper släpa runt på massa reklamblad, det sparar också på våra träd och vår miljö. Öppna vår webbplats Kimbino.se eller vår app Kimbino och kolla in alla våra annonsblad redan idag. Tack för att du använder Kimbino och värnar om vår miljö!

ANNONSER

Fler reklamblad i kategorin

Följ

Butiker

Dela

Kimbino
mjölk
smör
fisk
ägg
kaffe
glass
skinka
juice
vin
Kimbino

Det finns inga filialer

Registrera dig och utnyttja förmånerna till fullo.