Logotyp Intersport - Sport
3/5

Intersport Borås Reklamblad från 01/09/2022 > Aktuella erbjudanden

ANNONSER
ANNONSER

Intersport Borås

3/5
Actual brochure
Intersport är en av de mest populära butikerna bland svenska kunder. Tack vare det, är det en av de mest framgångsrika butikerna på den svenska marknaden. Intersport erbjuder allt du behöver, till riktigt bra priser!

Intersport har många butiker över hela Sverige. Du kan handla i olika städer, exempelvis Stockholm, Göteborg, Malmö, Borås, Jönköping. Letade du efter något som inte fanns på vår webbsida? Prova butikens officiella webbsida www.intersport.se.

De tryckta reklambladens tid är förbi. De miljövänliga och mer praktiska digitala reklambladen med de senaste erbjudandena från Intersport är här tack vare Kimbino. Att försöka rädda miljön är viktigt. Därför är vi glada att du tar del av de senaste erbjudandena från Intersport online och inte i de tryckta reklambladen. På det sättet kommer många träd att besparas!

Att spara pengar när du handlar har aldrig varit enklare.

Det har aldrig förr varit så enkelt som nu att hålla koll på de senaste erbjudandena från Intersport. Det enda du behöver göra är att prenumerera på vårt nyhetsbrev eller ladda hem vår app Kimbino. Gör så och du kommer aldrig missat något erbjudande från Intersport. Din Kimbino.

ANNONSER
ANNONSER

Intersport lagra platser i Borås

Källa: here.com

Fler reklamblad i kategorin

ANNONSER

Andra butiker i kategorin Sport

Följ

Till butiken

Butiker

Dela

Kimbino
Stäng
mjölk
smör
fisk
ägg
kaffe
glass
skinka
juice
vin
Kimbino
Stäng
Logotyp Intersport -
Logotyp Intersport -